hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Nyte den lille friheten

 

 

Då har eg fått levert inn prosjektplanen til bacheloroppgaven. Så nå er planen at eg skal rydde litt i leiligheten min og slappe litt av med musikk. Seinere skal eg til Sauda med en vennegjeng og typen min, så det skal nok bli koselig :) Været her er fortsatt kaldt, men d ser ut til at det blir litt mildere :D Så håpe på at våren og det grønne komme snart ute. 

Jo kom på en ting; I går kveld, før eg la meg, fant eg ut at det var mer enn en måned til me skal levere inn bacheloroppgaven :D Det var en veldig god nyhet for meg. 

Måtte legge ut et bilde av katten min, Lucie. Siden detta fylle mer ut et innlegg på bloggen :) Hu her er den første katten min, så eg er veldig glad i. Bare synd at eg er allergiske mot katt. Eneste ulempen der er at hu ikke får sove på rommet mitt lengre, men hu trives for det :)

Så til dere som leser bloggen min, får ha fortsatt en fine dag videre :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv