• Blogg.no Forside Kontakt

Nyte den lille friheten

 

 

Då har eg fått levert inn prosjektplanen til bacheloroppgaven. Så nå er planen at eg skal rydde litt i leiligheten min og slappe litt av med musikk. Seinere skal eg til Sauda med en vennegjeng og typen min, så det skal nok bli koselig :) Været her er fortsatt kaldt, men d ser ut til at det blir litt mildere :D Så håpe på at våren og det grønne komme snart ute. 

Jo kom på en ting; I går kveld, før eg la meg, fant eg ut at det var mer enn en måned til me skal levere inn bacheloroppgaven :D Det var en veldig god nyhet for meg. 

Måtte legge ut et bilde av katten min, Lucie. Siden detta fylle mer ut et innlegg på bloggen :) Hu her er den første katten min, så eg er veldig glad i. Bare synd at eg er allergiske mot katt. Eneste ulempen der er at hu ikke får sove på rommet mitt lengre, men hu trives for det :)

Så til dere som leser bloggen min, får ha fortsatt en fine dag videre :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits