• Blogg.no Forside Kontakt

Anatomi og fysiologi

Sjøl om eg vente på svar om eg har fått godkjent prosjektplanten til bacheloroppgaven, så eg begynte å skriva om nyren i dag. Temaet eg har valgt er om nyren, så er like greit å vite litt om nyrenes oppbygning og oppgave. 

Fant ut at det var ganske kjekt å se anatomiboka igjen og lese i den. Har lagt den på hylla siden vi hadde det faget sist, så nå måtte eg nesten ta den opp og bruke den i oppgaven min :)  

 


Her er den boka eg bruker til oppgaven. Ganske mange sider i denne boka, men en ganske interessant bok til de som vil vite mer om kroppen. Den er ganske detaljert om organene i kroppen. Kjekt å ha når du skal utdanne deg i helseyrket :)
 

 

Nå har eg tatt en pasue og tenkt å skrive litt i morgen. Skrev 444 ord i dag. Vi skal skrive 7000 ord til sammens så mange ord igjen. Men vi har god tid på oss (heldigvis). Så planen for resten av dagen er å slappe av og høre på musikk, kanskje eg skal ta meg en tur ut i dag :) Og seinere skal jeg, typen min, søsteren min og typen hennes på aketur ute i snøen, med noen andre. Det skal nok bli skoy :D  

 

Tror at våren nærme seg sakte men sikkert og nå :D

Det har blit mildere og vi begynner å se assfalt noen plasser. Temperaturen i dag er over 2 grader, så det er ikke minusgrader i dag iallefall :) Detta love bra. 

2 kommentarer

du har en fin blogg men ser du skriver litt blandet:P hehe:)

Jammo

19.01.2010 kl.14:45

He he. Eg vett. Men bruke ikkje forkortningene d, e osv. Ser litt feil ut men :P

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits