hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Kjærlighet
Kjærlighet er en rare ting. Har alltid vært den så forelske seg lett og vært kresen på typer eg falle for. Men eg har nå fonne en eg er veldig glad i <3 Kjærlighet kan deffineras på forskjellige måter. Men eg syns fortsatt det er en rare ting, men en god følelse vi får. Hjerte går i hundre hver gang du ser eller møter personen, du blir bare glad og føle at heile verden er på rosa skyer eller så i Alladin filmen, på et flyvende teppe :) Alt i alt så er eg bare glad for at forelskelse finnes. Du får en spesiell person i hjertet ditt.
Denna Disneysangen fortelle alt om ka eg føle når eg e forelska i en.  Men så sangen sier, så blir det en helt ny verden når du er forelsket :) Fant et dikt på nette, så ville legge dette ut også.

All I have to give to you

You're the first thing i think of
each morning when i rise.
You're the last thing i think of
each night when i close my eyes.

You're in each thought i have
and in every breath i take.
My feelings are growing stronger
with every move i make.

I want to prove i love you
but that's the hardest part.
So i'm giving all i have to give,
to you i give my heart.

Skrevet av Line Brendemoen.

Eg syns at dette diktet var veldig fint og det forteller mye om hvordan en føler når en er forelsket. Iallefall hvordan eg sjøl føler om dagene :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv