• Blogg.no Forside Kontakt

Kjærlighet
Kjærlighet er en rare ting. Har alltid vært den så forelske seg lett og vært kresen på typer eg falle for. Men eg har nå fonne en eg er veldig glad i <3 Kjærlighet kan deffineras på forskjellige måter. Men eg syns fortsatt det er en rare ting, men en god følelse vi får. Hjerte går i hundre hver gang du ser eller møter personen, du blir bare glad og føle at heile verden er på rosa skyer eller så i Alladin filmen, på et flyvende teppe :) Alt i alt så er eg bare glad for at forelskelse finnes. Du får en spesiell person i hjertet ditt.
Denna Disneysangen fortelle alt om ka eg føle når eg e forelska i en.  Men så sangen sier, så blir det en helt ny verden når du er forelsket :) Fant et dikt på nette, så ville legge dette ut også.

All I have to give to you

You're the first thing i think of
each morning when i rise.
You're the last thing i think of
each night when i close my eyes.

You're in each thought i have
and in every breath i take.
My feelings are growing stronger
with every move i make.

I want to prove i love you
but that's the hardest part.
So i'm giving all i have to give,
to you i give my heart.

Skrevet av Line Brendemoen.

Eg syns at dette diktet var veldig fint og det forteller mye om hvordan en føler når en er forelsket. Iallefall hvordan eg sjøl føler om dagene :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits