hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Go morgen

Go morgen folkens. I dag er eg tidelig oppe. Skal i praksis kl. 07.00 på sjukehuset. Nå er eg mer motivert til å bli ferdig utdanna :) Har fått meg sommarjobb på barneavdelingen :D Skal ha samtale i morgen, så det blir spennende. 

Tror eg må oppdatere bloggen min litt oftere. Lurer meg på om eg skal skrive om sjukepleiefagelige ting. Siden eg holder på med å utdanne meg nå. 

Ha ein fin dag videre folkens, nå stikker eg snart til jobb :) 

- Hjalmfrid - 

2 kommentarer

ha ein fine dag:) å gratulera me sommarjobben:)

Jammo

23.03.2010 kl.10:19

Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv