hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Torunns Drømmekjoler

Er du inne på facebook og er kjoleinteressert, så kan jeg anbefale å bli medlem av Torunns Drømmekjoler.Dette er en side for både gutter og jenter.

Der kan du bli med på konkurranser og vinne flotte premier og bli med på augsjoner og bli en heldig eier av en ny flott kjole eller smokinger. Jeg selv har blitt heldig eier av to flotte kjoler. Har ikke bilde av de nå, men kan legge ut senere :)Torunns Drømmekjoler har også en blogg her, en blogg som er verdt å besøke :)

Vi blogges :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv