hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Om meg

Hei, og velkommen til min blogg. Navnet er Hjalmfrid, kom til verden på våren, 25. mars. Er utdannet som sykepleier i 2009. Jeg har en lillesøster som heter Mai-Britt.

Jeg har også en kjæreste, Stian, som jeg har vært i sammen siden 10. oktober 2009. Vi ble samboere i april 2013.

Har bodd i Kopervik siden mai 2009, men flyttet til Haugesund våren 2016. 

Hva blogger jeg om?

Jeg pleier å blogge om det som skjer i hverdagen. Hobby, helse og kosthold. Hobbyen min er å strikke, lese bøker, så det kan hende det dukker opp et prosjekt jeg holder på med.

Liker også å lage mat og eksperimentere på å legge til krydder og lignende, så jeg kommer til å legge ut oppskrifter i ny og ne.  Er opptatt om helse, slanking (endring av livsstil). Da jeg har fått diagnsen Diabetes type 2, så måtte jeg begynne  tenke nytt med tanke på kostholdet. Spise mindre karbohydrater og ingen sukker. Målet er at jeg ikke skal starte med medisinering og ha et stabilt blodsukker.

Jeg er veldig fascinert av Lavkarbo og har god tro på at dette kan hjelpe til med en vektnedgang og at du føler deg bedre. Lavkarbo er ikke en diett, men en livstilsendring. Det vil si at en ikke skal stoppe å gå på lavkarbo når en har nådd det store målet.  Og heller kose seg litt ekstra i helgen med sukkerfri og lavkarbomat.

Jeg har trent på Enjoy Body & Soul treningssenter (som het Shape treningssenter før) fra sommeren 2014 til 2017, og den hjalp meg mye på veien til å gå ned i vekt og ikke minst å bli god med meg selv.

Hvis du bor i Haugesund eller Karmøy, kan jeg anbefale dette treningssenteret. Så koselige personalet og trenere kan du lete lenge til. De tar vare på deg og vil at kunden skal ha det godt. Her kan du trene alt ifra yoga, dans, spinning, styrke og mye mer. Ønsker du velvære, har de det også. De har blant annet en frisør, velvære. Du kan ordne på vippene dine, eller hva med å ordne brynene dine? Det kan jeg virkelig anbefale :) Ta en titt inne på siden deres og meld deg gjerne på.

 

 

En Buzzer fra Buzzadore og Trybe

Jeg er også en Buzzer, det vil si jeg får ting fra Buzzadore som jeg kan prøve og vurdere underveis. Jeg kommer da til å poste ut hva jeg syntes og dele min egen erfaring. Noen av produktene kan jeg sende til andre, slik at dere også kan evt. prøve. Det har dere også mulighet til, når jeg får dette tilbudet. Ellers så er jeg også medlem via Trybe, som er så og si nesten det samme som Buzzadore. Hvis du ønsker å bli medlem av Buzzadore, så kan du trykke på bildet, så blir du direkte sendt til nettsiden der jeg har invitert deg. Eller du kan trykke på Trybe bildet, for å bli medlem der.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Bilderesultat for trybe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du lyst å følge meg?

Jeg har også en facebookgruppe som du kan følge. Du finner også gruppen min her (facebook) som du kan like og følge med på når jeg legger ut nye innlegg. 

 

Hvis du har lyst å følge meg inne på bloglovin, er det bare å trykke på bildet av hjertet.

 

Jeg har også to Instagramkontoer. Jammo32 og lowcarb_jammo. Følg meg gjerne.

 

Spørsmål?

Er det noe du lurer på, så er det bare til å sende meg spørsmål her inne på bloggen, inne på facebook eller sende meg en mail.

 

 

 #jammo #blogg #ommeg #buzzadore #likeshare #lavkarbo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv