• Blogg.no Forside Kontakt

Om meg

Hei, og velkommen til min blogg. Navnet er Hjalmfrid, kom til verden på våren, 25. mars. Er utdannet som sykepleier i 2009. Jeg har en lillesøster som heter Mai-Britt.

Jeg har også en kjæreste, Stian, som jeg har vært i sammen siden 10. oktober 2009. Vi ble samboere i april 2013.

Har bodd i Kopervik siden mai 2009, men flyttet til Haugesund våren 2016. 

Hva blogger jeg om?

Jeg pleier å blogge om det som skjer i hverdagen. Hobby, helse og kosthold. Hobbyen min er å strikke, lese bøker, så det kan hende det dukker opp et prosjekt jeg holder på med.

Liker også å lage mat og eksperimentere på å legge til krydder og lignende, så jeg kommer til å legge ut oppskrifter i ny og ne.  Er opptatt om helse, slanking (endring av livsstil).

Jeg er veldig fasinert av Lavkarbo og har et stort ønske om å prøve dette igjen en gang i fremtiden. Jeg har prøvd dette noen ganger og vet og ser at det er en kjempe god måte og gå ned i vekt på og ikke minst du føler deg bedre. Lavkarbo er ikke en diett, men en livstilsendring. Det vil si at en ikke skal stoppe å gå på lavkarbo når en har nådd det store målet.  Men det betyr ikke at en ikke kan kose seg av og til. En er bare litt streng til å begynne med.

Jeg startet med å trene på Enjoy Body & Soul treningssenter (som het Shape treningssenter før) allerede i sommeren 2014, så den hjalp meg mye på veien til å gå ned i vekt og ikke minst å bli god med meg selv.

Hvis du bor i Haugesund eller Karmøy, kan jeg anbefale dette treningssenteret. Så koselige personalet og trenere kan du lete lenge til. De tar vare på deg og vil at kunden skal ha det godt. Her kan du trene alt ifra yoga, dans, spinning, styrke og mye mer. Ønsker du velvære, har de det også. De har blant annet en frisør, velvære. Du kan ordne på vippene dine, eller hva med å ordne brynene dine? Det kan jeg virkelig anbefale :) Ta en titt inne på siden deres og meld deg gjerne på.

 

 

En Buzzer fra Buzzadore og Trybe

Jeg er også en Buzzer, det vil si jeg får ting fra Buzzadore som jeg kan prøve og vurdere underveis. Jeg kommer da til å poste ut hva jeg syntes og dele min egen erfaring. Noen av produktene kan jeg sende til andre, slik at dere også kan evt. prøve. Det har dere også mulighet til, når jeg får dette tilbudet. Ellers så er jeg også medlem via Trybe, som er så og si nesten det samme som Buzzadore. Hvis du ønsker å bli medlem av Buzzadore, så kan du trykke på bildet, så blir du direkte sendt til nettsiden der jeg har invitert deg. Eller du kan trykke på Trybe bildet, for å bli medlem der.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Bilderesultat for trybe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du lyst å følge meg?

Jeg har også en facebookgruppe som du kan følge. Du finner også gruppen min her (facebook) som du kan like og følge med på når jeg legger ut nye innlegg. 

 

Hvis du har lyst å følge meg inne på bloglovin, er det bare å trykke på bildet av hjertet.

 

Spørsmål?

Er det noe du lurer på, så er det bare til å sende meg spørsmål her inne på bloggen, inne på facebook eller sende meg en mail.

 

 

 #jammo #blogg #ommeg #buzzadore #likeshare #lavkarbo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) med den 15. januar 2017. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på blant annet lavkarbo, men også andre kjekke oppskrifter jeg liker og prøve ut. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjeren fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og trener på Enjoy Body & Soul treningssenter. Er også glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fasienert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits