hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Planer for helgen

Skulle egentlig ha fri hele helgen, men har takket ja til å jobbe to netter på sykehuset. Natt til søndag og natt til mandag. Skal bli spennende å prøve det igjen. Har jo mer ansvar, men vi er tre andre sykepleiere på jobb om nettene.

Eller på lørdag skal vi besøke besto og besten i Kvinnherad, med Stian, Kåre og Mai-Britt. Skal nok bli kos :) Håper på fint vær, slik at vi får litt mer sommerfølelse.

I dag er det overskyet, enn så lenge. Håper solen og varmen dukker opp igjen i dag. I går var det et hærlig vær her på Karmøy.

Tror jeg også kommer til å ta frem strikkesakene mine igjen. Holder fortsatt på med den lille tøffe og søte "tingen" i lilla og hvitt. Har ikke strikkes så mye i det siste, på grunn av jeg har jobbet så mye. Og jeg strikket mye når jeg jobbet natt. Kanskje jeg tar det med når jeg skal jobbe natt på sykehuset.

Hvilken planer har dere for helgen?

 

Én kommentar

Serine

08.07.2011 kl.18:42

Heihei, jeg vil bare minne deg med at jeg har en konkurransepå bloggen min der du kan vinne 2000 hele kroner! Bare ved og kommentere og foresten ha en fin dag og super sommerferie!!!

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv