hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Babyshower

Hadde babyshower for Mai-Britt som venter ei jente i august. Ble en vellykket kveld. Lite bilder fra lekene som var, men viser nå litt av hvordan kvelden var. Lekene jeg hadde var å ikke si orde baby; denne hadde jeg på to timer, slik at ikke hele kvelden gikk i å ikke snakke om baby i det hele. Jeg sto på og sa ikke ordet baby, helt til de ti minuttene før de to timene hadde godt. Kommer ut fra do og spør om hvem som sa ordet baby. Rett i min egen felle. Så da ble det til at jeg og søsteren min som ikke fikk premie på den leken. Så når disse to timene hadde gått, måtte jeg da ha en plan-B, som var å si en babyting på en bokstav fra A til Å i løpet av 5 minutter, noe som ikke var like lett.

Den andre leken var å gjette hvor mange sikkerhetsnåler det var oppi posen.

Den tredje leken var å gjette hvor stor søsteren min var rundt magen. Hun viste det ikke helt selv en gang. Merkelig nok var det anntall sikkerhetsnåler det var i posen. Altså 104 cm, og det var 104 sikkerhetsnåler. En tilfeldighet? Kan hende :)

Siden jeg har tatt en del bilder, så legger jeg ved en film. Mange koslige bilder. Musikken er litt hakkete, litt dumt siden den er fin. Denne musikken er fra filmen Rio.

 

 

Kaken jeg lagde var en daim iskake fra passionbaking sin blogg. Denne kaken anbefales å lage. Var ikke så vanskelig å lage, så lenge du har en god kjøkkenmaskin.

 

9 kommentarer

Pergoberta

14.07.2011 kl.13:58

Får ikke sett videoen - for den er privat? Så koselig at du steller i stand slikt for søsteren din da :)

kristiiine

14.07.2011 kl.20:34

får heller ikke sett videoen =(

Hjalmfrid

14.07.2011 kl.20:55

kristiiine:Har ordnet den nå :) Den er offentlig nå.

Hjalmfrid

14.07.2011 kl.20:55

Pergoberta: Ja, den var vist lagt ut privat. Men nå er den offentlig :) Koseligt selskap :)

Mai-Britt

14.07.2011 kl.22:23

takk for fin fest for meg og lillegullet:D var kjempe vellykket synes jeg:)

Hjalmfrid

15.07.2011 kl.09:33

Mai:Bra du likte det :)

mettehobby

17.07.2011 kl.14:57

Åååå så koselig :) Så kjekt med babyfest da!! Kjempefine bilder du har tatt :)

Hjalmfrid

17.07.2011 kl.15:46

mettehobby:Var en koselig kveld :) Syntes det er kjekt med babyfest, blir nok ikkje den siste :) Takk takk :))

Charlotte

18.07.2011 kl.10:05

sv: Bruk bilder fra bloggen min og jeg vil egentlig bare ha bloggadressen på headeren når det kommer til tekst :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv