hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

På cupcake kurs :)

Den 22. september var jeg på et cupcake kurs som Ingrid Marie hadde. I dette kurset fikk vi lære hvordan vi skulle lage cupcake og hvordan du kunne pynte dem. Jeg har altid vært imponert av hvordan hun har pyntet cupcakene sine :)

Vi fikk en liten gavepose fra kurset. Dette inneholdt en 2D og 2B tip fra Wilton, også sprøyteposer, former fra Cacas og mange flotte tilbud fra Traktøren og Idehuset. Vi fikk også oppskrifthefte med oppskrifte på blandt annet sjokoladecupcakene.

Disse var med på kurset.

Bilde er lånt fra bloggen Passion for vintage.

En koselig gjeng :)

 

Kurset begynte med att Yngvar demostrerte hvordan en kunne lage ellln enkel forrett: Karmskjell med rissotto.

Det ble jo selvfølgelig smaksprøver til oss :) En enkel og god rett.

Etter forretten viste Ingrid Marie hvordan en kunne lage sjokkolade cupcakes. Hun brukte Sponge cake stabilizer (SP) i cupcakene. Da ble de mer luftige enn hvis en baker uten. Sponge cake stabilizer får en kjøpt blandt annet på cacas. Lurer på å skaffe meg slik "vedunder middel" en dag :)

Imens cupcakene var i ovnen fill vi demostrert hvordan en lager en hovedrett på 20 minutter. Da sto det lam på menyen.

Dette må prøves :)

Etter at vi hadde spist hovedrette og cupcanene var ferdige, demostrerte Ingrid Marie hvordan en kunne lage frosting. Hun demostrerte også hvordan tip 2D og 2B kunne brukes. Hun viste hvordan en kunne lage en rose med en 2D tip. Vi fikk også prøve :) 


Dette bildet er også lånt fra bloggen hennes :)

Dette er de to resultatene jeg fikk:

1. forsøk, med vanilje frosting.2. forsøk, med lilla og rosa, vaniljefrosting. Her fikk jeg mer teken på hvordan jeg kunne lage en rose. Et kunstverk :)

Jeg fikk også kjøpt meg et kakepyntesett til 700 kroner, med fargegel oppi og forskjellige tip, som kan brukes til cupcaes og kaker :) Gleder meg å prøve dette ut :)

Syntes dette var et vellykket kurs, og minneverdig. Jeg lærte mye som jeg kunne ta med videre :) Ingrid Marie holder cupcake kurs i oktober og desember. Verdt å melde seg på. Koster bare 990 krone :) Ta en kikk inne på siden hennes. Hun lager også cupkaces på bestilling :)

 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv