• Blogg.no Forside Kontakt

På cupcake kurs :)

Den 22. september var jeg på et cupcake kurs som Ingrid Marie hadde. I dette kurset fikk vi lære hvordan vi skulle lage cupcake og hvordan du kunne pynte dem. Jeg har altid vært imponert av hvordan hun har pyntet cupcakene sine :)

Vi fikk en liten gavepose fra kurset. Dette inneholdt en 2D og 2B tip fra Wilton, også sprøyteposer, former fra Cacas og mange flotte tilbud fra Traktøren og Idehuset. Vi fikk også oppskrifthefte med oppskrifte på blandt annet sjokoladecupcakene.

Disse var med på kurset.

Bilde er lånt fra bloggen Passion for vintage.

En koselig gjeng :)

 

Kurset begynte med att Yngvar demostrerte hvordan en kunne lage ellln enkel forrett: Karmskjell med rissotto.

Det ble jo selvfølgelig smaksprøver til oss :) En enkel og god rett.

Etter forretten viste Ingrid Marie hvordan en kunne lage sjokkolade cupcakes. Hun brukte Sponge cake stabilizer (SP) i cupcakene. Da ble de mer luftige enn hvis en baker uten. Sponge cake stabilizer får en kjøpt blandt annet på cacas. Lurer på å skaffe meg slik "vedunder middel" en dag :)

Imens cupcakene var i ovnen fill vi demostrert hvordan en lager en hovedrett på 20 minutter. Da sto det lam på menyen.

Dette må prøves :)

Etter at vi hadde spist hovedrette og cupcanene var ferdige, demostrerte Ingrid Marie hvordan en kunne lage frosting. Hun demostrerte også hvordan tip 2D og 2B kunne brukes. Hun viste hvordan en kunne lage en rose med en 2D tip. Vi fikk også prøve :) 


Dette bildet er også lånt fra bloggen hennes :)

Dette er de to resultatene jeg fikk:

1. forsøk, med vanilje frosting.2. forsøk, med lilla og rosa, vaniljefrosting. Her fikk jeg mer teken på hvordan jeg kunne lage en rose. Et kunstverk :)

Jeg fikk også kjøpt meg et kakepyntesett til 700 kroner, med fargegel oppi og forskjellige tip, som kan brukes til cupcaes og kaker :) Gleder meg å prøve dette ut :)

Syntes dette var et vellykket kurs, og minneverdig. Jeg lærte mye som jeg kunne ta med videre :) Ingrid Marie holder cupcake kurs i oktober og desember. Verdt å melde seg på. Koster bare 990 krone :) Ta en kikk inne på siden hennes. Hun lager også cupkaces på bestilling :)

 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits