hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Tanya, mitt føste tantebarnDen 31. juli kom lille Tanya til verden :) Dette er Mai-Britt sin :) Hun skriver om henne inne på bloggen sin og hvordan livet som føstegangsforeldre.

Her har hun vokst en del. Vokser og blir større for hver dag. Her ligger hun i sengen min. Ligger som en prinsesse i den store sengen :) Søte, lille Tanya :)
4 kommentarer

Grete

05.10.2011 kl.11:42

Veldig søt :))

Hjalmfrid

05.10.2011 kl.16:23

Grete: Ja, ikkje sant :))

amalie <3

06.10.2011 kl.15:05

tnåå, søte Tanya gulle er <3 Kjempe fin blogg du har!! :D

Hjalmfrid

06.10.2011 kl.16:54

amalie: Takkar for det :)) Søte ja :D

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv