• Blogg.no Forside Kontakt

Forslag til ny header til meg

Er en stund siden jeg har lagd en ny header på bloggen min. Lina lurte på om noen ville ha en header, så hvorfor ikke :) Da får jeg bare vente på noen forslag til ny heder til meg. Dere andre som vil prøve å lage en header til meg er velkommen. Bare send forslagene inn til eposten min :)

Overskriften er: Hjalmfrid's verden

Evt. undertittel: Hobby, helse og kosthold.

Undertittelen må du nesten se om det passer inn.

Disse bildene kan brukes:

Meg og lillesøsteren min.

Meg :)


Meg og kjæresten min, Stian.Katten min Lucie.

Meg.

Lucie, pusen min :)Lykke til :)

 
4 kommentarer

Lina

08.02.2012 kl.01:33

Hei, jeg vet ikke helt hvor stor headeren din må være, for det er umulig å høyreklikke:) Men har prøvd, og her har du et eksempel : http://i42.tinypic.com/fco6qa.png

Dette er i .png format, så sjekk om headeren er bra nok ved å sette den i designet:-) er det noe problem, eller om du vil ha den bedre (for all del, si fra om den ikke er bra nok! tar gjerne imot kritikk, eller ros, om du er fornøyd eller ikke). Om du vil ha den litt mer spesifikk, kan du si det også :-)

Hjalmfrid

08.02.2012 kl.06:56

Linus: Den var fin :) Men kanskje litt for enkel? Kunne du lagd et til forslag til meg? Med evt. noe i midten også :) Kanskje noe svart/hvitt?

Du kan ikke klikke høyreknappen. Kom på det nå, at du ikke kan kopiere bilder fra bloggen min. Men jeg kan sende de til en epost til deg? :)

Lina

08.02.2012 kl.13:17

Ok, skjønte det;) Kan godt lage en senere idag, send til denne eposten du, så håper vi at du blir fornøyd :-D

Hjalmfrid

08.02.2012 kl.17:47

Linus: Da har jeg sendt :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits