hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Hvilken header

Har fått to stykker til å hjelpe meg å lage en ny header til meg :) Men klarer ikke å bestemme meg. Men lurte på om dere kunne hjelpe meg :)

Hvilken syntes du passer til bloggen min? Syntes dere jeg burde forandre design i tillegg?

Her er headeren Lina har lagd til meg:De to andre har Linn Chalotte lagd til meg, som er disse:

Var litt vanskelig å velge da. Så tilbake til spørsmålet; Hvilken skal jeg velge?

 
3 kommentarer

Pergoberta

09.02.2012 kl.17:34

Hei!

Ja, det stemmer - på søndag er jeg halvveis i svangerskapet :) VI venter en liten gutt, noe vi ser veldig fram til! Har ikke fulgt så masse med selv da, så du skal ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke har fått det med deg ;)

Hjalmfrid

09.02.2012 kl.18:56

Hehe, det var da enda godt :) En liten gutt :D Spennende. Håper svangerskapet ditt blir fint :)

Solveig Kristine

09.02.2012 kl.20:45

nummer 1 :-)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv