hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Nye Nidar Favoritter i posen

Har lagd til tre forslag til nye biter i posen. La meg presentere den første; Krispy Karamell. Mørk sjokolade, med flytende karmaell og sprø karamelliserte nøtter. Høres denne god ut? Trykk på bildet for å stemme denne.

Den andre sjokoladebiten, en søt hemmelighet. En hvit sjokolade, med rød gelè og krokan. Trykk på dette bildet hvis du liker denne :)Og den tredje og siste forslaget; Speilvendt kinderegg. En hvit sjokolade med møkt fyll med vanniljesmak. Rett og slett en omvendt kinderegg ;) Dette var på en måte forslaget til kjæresten min :) Liker du denne, så trykk på bildet.Hvis du liker alle bitene, kan du få lov til å stemme alle tre ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv