• Blogg.no Forside Kontakt

Nye Nidar Favoritter i posen

Har lagd til tre forslag til nye biter i posen. La meg presentere den første; Krispy Karamell. Mørk sjokolade, med flytende karmaell og sprø karamelliserte nøtter. Høres denne god ut? Trykk på bildet for å stemme denne.

Den andre sjokoladebiten, en søt hemmelighet. En hvit sjokolade, med rød gelè og krokan. Trykk på dette bildet hvis du liker denne :)Og den tredje og siste forslaget; Speilvendt kinderegg. En hvit sjokolade med møkt fyll med vanniljesmak. Rett og slett en omvendt kinderegg ;) Dette var på en måte forslaget til kjæresten min :) Liker du denne, så trykk på bildet.Hvis du liker alle bitene, kan du få lov til å stemme alle tre ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits