• Blogg.no Forside Kontakt

Gode vannbakkels

I går kveld så prøvde jeg meg på vannbakkelse, første gang på lenge. Jeg husket jeg lærte å lage vannbakkels på skolen en gang i tiden, så tenkte jeg ville prøve meg på de. Jeg fant en ganske god og enkel oppskrift på Veronikas matblogg. Hun lager mye god mat, så ta en titt :) Uansett, her kommer oppskriften.

 

2.5 dl vann

125 g smør

125 g mel

vann og melis

 

Veldig enkel å lage. Først koker du vann og smør. Så tar du gryta av pannen og rører deretter inn melet. La dette kjøle seg ned litt.

Så blander du ett og ett egg inn i deigen. Bland det godt.

Jeg brukte to teskjeer til å ta ta deigen med. Legg små klatter oppå stekeplaten med bakepapir. Pass på å legge det med en liten avstand, for de kommer til å heve seg litt.

Dette stekes på 200 grader i midterset rille, i ca 25 min. Jeg hadde det på 20 minutter, så en må følge med slik at de ikke blir for brune.

Når de er ferdigstekte, legger en de på en rille, slik at de får kjølnet seg. Pynt så med glasur laget av vann og melis.

En kan også fryse dem, men da uten glasur på.

Disse smaker kjempegodt og er raske å lage til et besøk på dagen :)

 

Velbekomme! :)
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits