hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Se hva jeg fikk i posten :)

På mandag fikk jeg en pakke i posten av LikenShare. Passet veldig bra at jeg fikk denne pakken i posten akkurat på den dagen, siden jeg var godtesyk den dagen. Tok den med til kjæresten min, og det falt i smak hos han også :)

Så dette fikk jeg i posten:

Mange av Jelly beansene var gode. Spesielt den med cola smak, karamell og poppkorn smak. Men mange andre falt også i smak. Det er 36 forskjellige smaker, men de kan ikke garanter at alle 36 ligge oppi akkurat din boks. Men denne er nå verdt å prøve, syntes jeg. De har også en konkkuranse som pågår inne på LikenShare siden, der du kan vinne en tur til Irland. Slik gjør du det da:

Konkurranse - vinn reise til Irland

Kan du lage den BESTE eller den KULESTE, RARESTE, SØTESTE desserten eller kaken med The Jelly Bean Factory® naturlige Gourmet Jelly Beans?
Bli en av de første 50 som sender inn din oppskrift (komplett med bilde!) og du vil motta en Jelly Bean Factory® Jelly Bean Maskin. Konkurransen kan lese alt om på Facebook.com/TheJellyBeanFactoryNorway.

 

Litt fakta om Jelly Beans godteriet:

Hvis du har lyst å bli medlem i LikenShare for å prøve ut produkter. Kan du lage en profil inne på denne siden: https://www.likenshare.no/ En grei side å bli medlem på :) Som jeg nevnte lengre oppe, så har facebook også en side du kan like, for å få mer kontroll på hva som skjer. LikenShare er nesten det samme som den andre siden jeg er medlem på, Buzzador. Men jeg syntes LikenShare var litt bedre, siden jeg har følelsen på at en får mer tilbud der fra :)

Har du noen kunnskaper å dele om disse to sidene? Er du medlem på LikenShare eller Buzzador?

Har du smakt Jelly Beans? Og hva syntes du? :)

 

Vi blogges! Og jeg vil også ønske alle Gratulerer med dagen i morgen, på 17. mai :D

 
2 kommentarer

Margareth Jakobsen

09.07.2012 kl.21:07

de var ikke akkurat lavkarbo! ;) hehe

Hjalmfrid

09.07.2012 kl.21:12

Margareth Jakobsen: Å jo da ;) Ser ut som høykarbo, men er nok lavkarbo :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv