• Blogg.no Forside Kontakt

Kylling karbonade med fetaost

Jeg lovte dere å legge ut oppskriften på hvordan jeg lagde kylling karbonadene. Men legger de ut i dag. Bedre sent enn aldrig :)

Du trenger

1 pakke med kyllingkjøttdeig

1 egg

Krydder (jeg hadde i pepper og oregano)

Litt fetaost (valgfritt)

1/4 paprika i biter

2 ts Johannesbrødkjernemel (fås kjøpt hos helsekosten)

 

Bland kjøttdeigen og eggene. Bland så inn krydderet du ønsker, paprikabitene og fetaosten. Strø over Johannesbrødkjernemelet.

Stekes gyllenbrune på panne.

Serveres med salat og agurksalat. Eller hvis en ikke vil ha dette til lavkarbo, kan en servere det med for eksempel poteter eller brød.

 

5 kommentarer

Så kjempegodt ut altså. Må prøve en dag:)

Lavkarbotips

11.07.2012 kl.21:28

Det hørtes aldeles nydelig ut, særlig med fetaost i. Nam nam nam, liker veldig godt fetaost i salater og andre retter:-) Var lei det en stund, men nå er det "tilbake" ;-)

Hjalmfrid

11.07.2012 kl.21:38

lavkarbotips: Ja, fetaost er en av de tingen jeg også liker godt :) Smakte godt med fetaost i, de ble på en måte mer saftigere :) Alt en kan bruke fetaost til :D

osstrepaalandet

12.07.2012 kl.11:19

mmm, så godt ut! kanskje lage det til middag i dag:)

Hjalmfrid

12.07.2012 kl.23:19

osstrepaalandet: Du får nå gi beskjed om hvordan det smakte :) Du kan jo legge ut et innlegg :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits