hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Kylling karbonade med fetaost

Jeg lovte dere å legge ut oppskriften på hvordan jeg lagde kylling karbonadene. Men legger de ut i dag. Bedre sent enn aldrig :)

Du trenger

1 pakke med kyllingkjøttdeig

1 egg

Krydder (jeg hadde i pepper og oregano)

Litt fetaost (valgfritt)

1/4 paprika i biter

2 ts Johannesbrødkjernemel (fås kjøpt hos helsekosten)

 

Bland kjøttdeigen og eggene. Bland så inn krydderet du ønsker, paprikabitene og fetaosten. Strø over Johannesbrødkjernemelet.

Stekes gyllenbrune på panne.

Serveres med salat og agurksalat. Eller hvis en ikke vil ha dette til lavkarbo, kan en servere det med for eksempel poteter eller brød.

 

5 kommentarer

Så kjempegodt ut altså. Må prøve en dag:)

Lavkarbotips

11.07.2012 kl.21:28

Det hørtes aldeles nydelig ut, særlig med fetaost i. Nam nam nam, liker veldig godt fetaost i salater og andre retter:-) Var lei det en stund, men nå er det "tilbake" ;-)

Hjalmfrid

11.07.2012 kl.21:38

lavkarbotips: Ja, fetaost er en av de tingen jeg også liker godt :) Smakte godt med fetaost i, de ble på en måte mer saftigere :) Alt en kan bruke fetaost til :D

osstrepaalandet

12.07.2012 kl.11:19

mmm, så godt ut! kanskje lage det til middag i dag:)

Hjalmfrid

12.07.2012 kl.23:19

osstrepaalandet: Du får nå gi beskjed om hvordan det smakte :) Du kan jo legge ut et innlegg :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv