hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

En sørgelig helg 

Mistet pusen min, Lucie på fredag :,( 10. august. Ble ikke mange årene. 23. april 2009 kom hun til verden, så hele 3 år og 4 mnd ble hun. Ha mange gode minner av henne. Kosen, leken og utforskende på alt var hun, og full i ramp :) En livlig katt. Oppmuntret meg på de triste dagene mine og elsket å sove i sengen (selv om hun ikke fikk lov). Full i ramp var hun. Lucie hadde jaktinnstinktet i seg, fra fugler til småkryp hun fant. Edderkopper i leiligheten var ikke noe problem, for de fanget hun. Har vist oss at hun kunne fange fugler, kom inn med en liten fugl og viste den stolt frem. Fikk litt dårlig samvittighet når vi måtte slippe den ut, men hun ga ikke opp med jaktinnstinktet for det.

Vi fikk begravd henne på en fin åpen plass, så vet hvor jeg kan gå for å tenke på henne. Tenner lys hver kveld og sender gode tanker, og tenker hun er på en fin plass nå.

Hvil i fred Lucie <3

 
2 kommentarer

The Road

12.08.2012 kl.11:22

ÅÅÅÅ så trist da, hvorfor gikk hun bort så tidlig?

Hjalmfrid

12.08.2012 kl.11:44

The Road: Fant henne i bassenget. Et uhell :,(

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv