hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Vafler på lavkarbovis i bilder :)

Nystekte :)

 

Nam :)

 
6 kommentarer

Så kjempegodt ut:)

Hjalmfrid

24.08.2012 kl.11:37

¤Malene: De var det også :) Til og med kjæresten min likte de :)

Mikael

01.12.2012 kl.16:32

Tjena, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram från Modemannen Mikael

thinkhealthy

09.12.2012 kl.14:24

Hei! Ser du har laget flere headere til andre blogger.

Kanksje du vil lage flere? Ta isåfall kontakt med meg :)

Fin blogg du har foressten.

Hjalmfrid

26.02.2013 kl.13:54

thinkhealthy: Kan godt lage en til deg. Sed en mail til meg på bloggmailen: hjalmfridsverden@hotmail.com. Bilder du ønsker å ha med, hvordan du tenker deg du vil ha det, gjerne hvilke farger du ønsker. Kan lage flere forskjellige forslag til deg hvis du ønsker :)

Hjalmfrid

26.02.2013 kl.13:55

Ps. Beklager med for sent svar :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv