hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Dagens middag

Dagens middag har noe med kjøttdeig og blomkål. Kommer til å legge ut oppskrift og resultatet senere :) Følg med videre :) 

 
2 kommentarer

Lavkarbotips

21.04.2013 kl.17:02

Kjøttdeig og blomkål høres godt ut, merkelig med det men jeg synest at blomkål og brokkoli for såvidt går bra til det meste:-) Så deilig ut den retten du la ut med bacon kylling og ost:-)

Hjalmfrid

21.04.2013 kl.17:16

Lavkarbotips: Middagen ble kjempegod :) En rask og enkel en. Og det ble en god kobinasjon med blomkålen også.
Gårsdagen middag ble også vellykket :D Du får prøve den en dag. Ble en liten vri av den bacon i form :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv