hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Sponset av Cellbes

Hei alle lesere :)

Jeg har blitt sponset av nettbutikken Cellbes. De har mye fint der inne og har klær til de som bruker litt store størrelser, som meg. Hvis dere handler der inne for over 200 kroner, får dere et skjerf og et smykke på kjøpet :) Bruk koden "1000" for å få smykket og skjerfet.

Men ikke bare det; Hvis du er rask, så kan du få ensminkeveske istedenfor :) Bruk koden "3300" for å få sminkevesken.

Trykk på bildet for å komme inn til Cellbes nettbutikk.

 

 

Legge snart ut oppskrift på en enkel og snar, lavkarbo middagsrett :) Følg med :)

 
 

3 kommentarer

sylviasitt

21.04.2013 kl.17:35

Ble sponset jeg også! Men er ikke helt til min interresse! Sikkert mye fint, men måten den sponsoren er, så har ikke jeg råd å kjøpe noe :P hehe Men er jo et absolutt flott tilbud da ;)

Hjalmfrid

21.04.2013 kl.17:51

sylviasitt: Je har ikke rå akuratt nå, men muligens senere :) Mye fint der inne :) Ser at det meste er til over 200 kr. Så det er enkelt å få gaven når en har rå :)

sylviasitt

21.04.2013 kl.17:53

Ja, det er helt sant! Jeg kan ikke ta meg råd til det rett og slett. Isåfall må det vel bli til September engang xD Hehe.

Har så altfor mange planer :P *ler*

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv