• Blogg.no Forside Kontakt

Sponset av Cellbes

Hei alle lesere :)

Jeg har blitt sponset av nettbutikken Cellbes. De har mye fint der inne og har klær til de som bruker litt store størrelser, som meg. Hvis dere handler der inne for over 200 kroner, får dere et skjerf og et smykke på kjøpet :) Bruk koden "1000" for å få smykket og skjerfet.

Men ikke bare det; Hvis du er rask, så kan du få ensminkeveske istedenfor :) Bruk koden "3300" for å få sminkevesken.

Trykk på bildet for å komme inn til Cellbes nettbutikk.

 

 

Legge snart ut oppskrift på en enkel og snar, lavkarbo middagsrett :) Følg med :)

 
 

3 kommentarer

sylviasitt

21.04.2013 kl.17:35

Ble sponset jeg også! Men er ikke helt til min interresse! Sikkert mye fint, men måten den sponsoren er, så har ikke jeg råd å kjøpe noe :P hehe Men er jo et absolutt flott tilbud da ;)

Hjalmfrid

21.04.2013 kl.17:51

sylviasitt: Je har ikke rå akuratt nå, men muligens senere :) Mye fint der inne :) Ser at det meste er til over 200 kr. Så det er enkelt å få gaven når en har rå :)

sylviasitt

21.04.2013 kl.17:53

Ja, det er helt sant! Jeg kan ikke ta meg råd til det rett og slett. Isåfall må det vel bli til September engang xD Hehe.

Har så altfor mange planer :P *ler*

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits