hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Kjøttdeig med fløtesaus

Hadde tatt opp kjøttdeig fra frysen og tenkte jeg skulle lage noe middag ut av dette. Søkte via nettet og prøvde å finne litt inspirasjon, men var ikke lett. Det endte opp med at jeg stekte opp litt kjøttdeig med ltt stangseleri.

Oppskriften:

350 g kjøttdeig

En stangseleri

Olivenolje til steking

Krydder (jeg brukte salt, pepper og paprikapulver)

Litt fløte


Ser ikke så godt ut på bildet, men det smaker bedre enn det ser ut :)

Slik gjorde jeg:

- Først stekte jeg kjøttdeigen med oppkuttet stangseleri.

- Så tilsatte jeg krydder og fløte og lot dette koke en liten stund, slik at det ble en tykk saus.

- I mens kokte jeg en oppdelt blomkål.Jeg la den kokte blomkålen i en liten skål, så tok jeg over kjøttdeigen i fløtesausen. Smakte veldig godt. En enkel og grei middagsrett til de som har det travelt i hverdagen. I stedenfor blomkål, så kan en servere med litt pasta. Denne matretten er veldig mektig og en blir fort mett av den.

 

Har dere noe annet forslag til hva en kan lage av kjøttdeig på lavkarbovis?

 

 
6 kommentarer

Senoritas.no

21.04.2013 kl.20:18

Mmmm..så utrolig deilig <33

Hjalmfrid

21.04.2013 kl.21:32

Senoritas.no: Mettende også :)

Anna Therese

22.04.2013 kl.00:42

Dette er så godt :) Finnes mange oppskrifter der ute med kjøttdeig som er gode. Bare søk etter lavkarbo kjøttdeig så kommer masse!

Hjalmfrid

22.04.2013 kl.01:07

Anna Therese: Har søkt mye, fått mange tips og råd :)

Eirik Haugaa

28.04.2014 kl.14:29

MMMMMMMMMMMM KIIIIM. Beste maten jeg har smakt noen gang. Har du oppskrift til kake også?

Hjalmfrid

26.07.2014 kl.19:57

Eirik Haugaa: Hei :) Lenge siden jeg har lagd kake på lavkarbovis. Men dukker det noe opp, legger jeg det ut her. Lurer på om du kan søke på lavkarbokaker på nettet. Mange sjokkoladekaker på lavkarbovis, vie jeg.

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv