hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

"Ris" på lavkarbovis

Hei, kjære blogglesere :) Har blogget lite i det siste, for jeg har jobbet en del. Men jeg kommer til å legge ut litt innlegg i helgen :)

 

På lavkarbo skal en spise minst mulig med stivelse, og ris er en av de. Så hva kan en bruke til ris istedenfor? Jo, da kan en lage til blomkålris :) Hvordan gjør en det? Rasp en halv blomkål og stek dette på pannen :) Dette kan brukes til det meste, som for eksempel svinefilet som jeg gjorde en dag.

Det ser ut som ris, men smaker mye bedre enn ris. Syntes jeg dag :)

 

Her et et til bilde av blomkålrisen:


Den ble brun, på grunn av jeg stekte den etter jeg hadde stekt kjøttet. Men det ble vellykket, en god smak ut av det :)

 

Hva syntes dere? Ligner det på ris? Har dere smakt blomkålris før?

 
3 kommentarer

Emilie-Therese ¢¾

27.04.2013 kl.15:55

Stikker bare innom for og ønske deg en super helg! :) <3

Senoritas.no

07.05.2013 kl.23:11

Det så faktisk veldig deilig ut.. tror du har et skikkelig talent for variert og god mat <3

Hjalmfrid

08.05.2013 kl.09:42

Senoritas.no: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv