hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Ny telefon og fint vær

Fint vær i Kopervik og jeg tester ut den nye telefonen som jeg kjøpte for noen dager siden. Tenk å kunne blogge direkte fra telefonen sin.

Prøvde ut kamerakvaliteten. Et lite bilde av fint vær og Suci som er ute og koser seg. Nå for tiden holder jeg på med å strikke på et babyteppe. Kan legge ut et bilde når jeg har kommet et stykke videre.

Ønsker dere alle blogglesere en riktig god sommer videre. Snart fire uker ferie for meg også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv