hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Lenge siden sist

Hei kjære blogglesere :)

 

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet noe her inne på bloggen min. Ser det er fortsatt folk som er innom og leser på bloggen min, er takknemlig for det.

Grunnen til at det er så lenge siden jeg har skrevet noe, er rett og slett at jeg ikke vet hva jeg skal skrive om. Temaene til bloggen min er jo hobby, helse og kosthold (enda).

 

Jeg kan jo fortelle hva jeg har gjort i sommer :) Hadde tre uker ferie denne gangen, da jeg hadde tidelig ferie. Da  var jeg med søsteren min, Mai-Britt til Bergen. Men helgen før vi reiste, reiste vi på to dagers hyttetur til Uskedalen, Rabben camping. Dette er en fin plass å være på om sommeren. 10 min. til Husnes og 10 min. til Rosendal. Passer perfekt til oss, da vi har slekt i Kvinnherad. Kjekke folk og god service får du også :) Og så er det veldig barnevennelig, med strand der det ikke er dypt og barn kan gå langt ut alene (under voksent tilsyn). Billigt er det også. Får fine hytter en kan leige. Vi bodde i en hytte til to stk. og det holdt til meg, søsteren min og tantebarnet mitt. Se inne på denne linken, hvor fint det er :) Rabben camping

Vi stakk en liten tur til Rosendal også. På mandagen var det lite folk, da de holdt på å gjøre i stand urte- og rosehagen.Det begyte å småregne, da vi gikk tur. Men det stoppet ikke oss i å gå lengre tur rundt dalen. Fine turstier er det og frisk luft får en på samme slengen. Friskt sommerregn er bare godt, da det var litt varmt.

Under her er det litt bilder fra turen til Rosendal og en tur til en lekeplass nær campingplassen. Vi storkoste oss. Og denne turen skal nok gjentas til neste år (hvis vi ikke finner på noe annet) :)


Dagene etter turen til Kvinnherad, så ble turen til Bergen. Da søsteren min skulle på stråling på Haukeland. Tre uker i Bergen er nå en ferie det også :) Selv om hun måtte på behandling, så fant vi på mye kjekt for å gjøre det om til en kjekk ferie. Turene ble ofte ned til sentrum på shoping, men også tur til Uliken og Akvariet. Vi gikk som oftes til sentrum, siden det bare var en ca. 20 min. gangavstand fra hotellet. Vi fikk til og med oss Vg Top 20 listen. Og kom i bla. avis og tv ;)

 

Turen til Ulriken var litt skummel, da jeg har litt høydeskrekk. Men det var værdt turen opp, da jeg så utsikten til Bergen. Flott vær fikk vi også, selv om det var litt vind på toppen. Men siden det var over 30 grader i Bergen den dagen, gjorde det ingenting med litt vind. Før turen gikk ned igjen, bestilte vi oss en lammeburger på restauranten. Og den var kjempegod, men så mektig :)

Jeg kunne ha fortalt mye om sommeren, men dette var kort fortalt med bilder.Jeg prøvde å legge ute en film fra Akvariet, men fikk det ikke til i dag. Får se om jeg deler den med dere en annen dag.

 

Nå for tiden trener jeg på treningssenteret Shape. Dette er et nytt senter for meg. Et fint sted å trene på, du føler deg velkommen med en gang du kommer inn og de er flinke til å motivere til å trene videre. Jeg har trent på andre senter før, men føler Shape treningssenter er helt anderledes fra andre steder. Jeg har også skaffet med et motivasjonskort, der det vil si å trene to ganger i uken i tolv uker i strekk, og du får en premie til slutt. Jeg er spente på hva det kan være. Noen uker til, så er jeg der :)

 

Kanskje jeg blir litt flinkere med å legge ting ut på bloggen fra nå, får bare håpe jeg finner inspirasjon :) Nå tror jeg finner frem hekletøyet mitt og setter på Baby Daddy.

 

Vi snakkes nok ;)

 
 

 #sommer #søsken #kjærlighet #missm90 #ferie #Bergen #Akvariet #Ulriken #Haukeland #Shape #trening

 

 

4 kommentarer

Nina Bakke

10.08.2014 kl.07:40

Fine bildet, så deilig med ferie :)

Hjalmfrid

10.08.2014 kl.10:53

Nina Bakke: Tusen takk :) Ja, var hærlig, spesielt når vi var så heldig med varmen :)

Helena Westergren

16.08.2014 kl.10:34

så fine bilder :)

Hjalmfrid

16.08.2014 kl.15:49

Takk for det Helena :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv