hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Hjertesmykke.no - Unike håndlagde smykker

Dette er et sponset innlegg fra hjertesmykke.no.

Oppdrag: Jeg skulle skrive et innlegg om nettsiden deres og dele noen bilder fra de smykkene jeg likte. Da får jeg også et gavekort på 100 kr, som jeg kan bruke selv eller gi det til noen andre.

 

Hjertesmykke.no er en nettsidesom ble oppdrettet av Kristin, som ble mor til en sønn med et syndrom kalt 1p32-p31 deltion syndrom. Hun hadde et ønsket å lage smykker som hadde dypere mening.

 

"Til tross for at mammahjertet har fått sine utfordringer, er det også langt sterkere enn før. Han har forandret mitt syn på verden og kjærligheten. Jeg tror at livet hans har en dypere mening og håper å viderebringe noe positivt i form av smykker som kan få betydning for deg som enkeltmenneske" (tatt fra hjertesmykke.no).

 

Smykkene er håndlagde og lagd av kjærlighet. 

 

Jeg syntes det var mange fine smykker her inne, både til mamma og til barnet. Men det jeg også likte, var spesielt Carls ønskebrønn. Her kan en sende inn ønsker som en ønsker å gi til noen som fortjener det, som for eksempel et hjertesmykke. Noe av overskuddet til hjertesmykke.no, gis til barn som fortjener en ekstra oppmerksomhet. En kan sende inn en søknad til post@hjertesmykke.no.

 

Av de smykkene jeg likte var:

Dette smykke likte jeg veldig godt, og kommer nok til å kjøpe det selv når vi får barn. Mammasmykke med en fødselsstein.


Mammasmykke med en fødselsstein

Med dette smykke får du en fødselsstein fra den mnd. barnet er født. Jeg er spesielt opptatt av noe som har en betydning fra en fin opplevelse. 

 

Jeg likte også dette smykket, som kan gis som en dåpsgave eller en fødselsgave. Dåpssmkke - Gold Soaring Heart.

 

Det var mange andre fine smykker her inne, som en kan kjøpe selv eller gi det til pressang. Kanskje en fin julegave? :)

 

Hva syntes dere om smykkene?

 
 

#hjertesmykke #sponset #kjærlighet #håndlagd #gavekort

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv