hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Familiemiddag og PartyLite produkter

I dag har jeg vært på middag hos søsteren (Mai-Britt) og svogeren (Kåre) min. Tanya har vannkopper, men var i full energi for det :)

Vi kom med en forsinket bursdagsgave til Kåre, som Tanya ønsket å være med og åpne. På kvelden fikk vi servert familieribbe med tilbehør. Mai-Britt hadde vært så flink og disket opp all maten. Siden jeg spiser lavkarbo, unngikk jeg potetene, men ble god og mett for det. Vi koste oss og slappet av etter maten. En koselig kveld, etter arbeids helgen min :)

 

 

 

Jeg tok også et lite bilde av akvariet til Mai-Britt. Jeg er imponert over hvor fint det er blitt der nå. Og så beroligende å ha et akvarium.
Når jeg kom hjem, hentet jeg produktene jeg handlet hos PartyLite. Alltid kjekt med en overraskelse når en kommer hjem. PartyLite er salg av dufte-lys og tilbehør til lys. Jeg hadde kjøpt litt til jul og noe vi kan bruke til hverdags. Siden det er mørketider nå, er det alltid koselig å tenne på noe te-lys eller lignende.

 Jeg likte spesielt godt isbjørnene, den heter morskjærlighet. De to lampene kan en ha te-lys i og de lyser godt opp. De to elgene, syntes jeg bare var stilige, og bare måtte ha de. Jeg er litt vel for svak når jeg er på slike salg. Hvis du ønsker å kjøpe noe fra PartyLite, kan du trykke på linken. Dette er forresten ikke et sponset produkt :)

I morgen tror jeg må dele litt flere av de julegodtene vi lagde i denne uken. Dagene går fort når en er på jobb.

 

Vi blogges!

 #familie #middag #koselig #søsken #PartyLite #familieribbe #lys

Én kommentar

Martine Vegheim

24.11.2014 kl.06:57

Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv