• Blogg.no Forside Kontakt

Familiemiddag og PartyLite produkter

I dag har jeg vært på middag hos søsteren (Mai-Britt) og svogeren (Kåre) min. Tanya har vannkopper, men var i full energi for det :)

Vi kom med en forsinket bursdagsgave til Kåre, som Tanya ønsket å være med og åpne. På kvelden fikk vi servert familieribbe med tilbehør. Mai-Britt hadde vært så flink og disket opp all maten. Siden jeg spiser lavkarbo, unngikk jeg potetene, men ble god og mett for det. Vi koste oss og slappet av etter maten. En koselig kveld, etter arbeids helgen min :)

 

 

 

Jeg tok også et lite bilde av akvariet til Mai-Britt. Jeg er imponert over hvor fint det er blitt der nå. Og så beroligende å ha et akvarium.
Når jeg kom hjem, hentet jeg produktene jeg handlet hos PartyLite. Alltid kjekt med en overraskelse når en kommer hjem. PartyLite er salg av dufte-lys og tilbehør til lys. Jeg hadde kjøpt litt til jul og noe vi kan bruke til hverdags. Siden det er mørketider nå, er det alltid koselig å tenne på noe te-lys eller lignende.

 Jeg likte spesielt godt isbjørnene, den heter morskjærlighet. De to lampene kan en ha te-lys i og de lyser godt opp. De to elgene, syntes jeg bare var stilige, og bare måtte ha de. Jeg er litt vel for svak når jeg er på slike salg. Hvis du ønsker å kjøpe noe fra PartyLite, kan du trykke på linken. Dette er forresten ikke et sponset produkt :)

I morgen tror jeg må dele litt flere av de julegodtene vi lagde i denne uken. Dagene går fort når en er på jobb.

 

Vi blogges!

 #familie #middag #koselig #søsken #PartyLite #familieribbe #lys

Én kommentar

Martine Vegheim

24.11.2014 kl.06:57

Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits