hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Bounty - lavkarbo

Da var det å dele bountyoppskriften til dere :)

Disse er raske å lage og stivner fort i kjøleskapet, så lenge en ikke bruker for mye væske. Disse er farlig gode, falt i smak hos mine prøvekaniner (min samboer og min søster). Jeg oppbevarer disse i kjøleskapet i sammen med snickers sjokoladen og marsipankulene.

 

Du trenger

Kokosmelk (Kjøpte en liten kartong fra Kiwi, Go Tan)

2 ss kaldpresset kokosolje (Brukte Cocosa kokosolje, fås tak i de fleste Helsebutikker)

2 ss sukrinmelis

150-200 g kokos (Brukte en hel pose)

200-300 g mørk sjokolade (Brukte 4 kokesjokoladeplater, ble litt for lite med 3 stk.)

 

La kokosmelken stå kaldt i kjøleskapet slik at den skiller seg, og bruk så hele den stivnende delen. Dette smeltes i en kjele sammen med 2 store spiseskjeer kaldpresset kokosolje.

Rør inn sukrinmelis. Smak deg til om du ønser den søtere eller mindre søt.

Rør inn kokosen.

Kle en firkantet form (jeg brukte en brødform) og kle den inn i plastfolie.

Smør bounty-massen ut og sett den i kjøleskapet. Massen stivner etter 1-2 timer.

Når den er stivnet, løft den ut av formen og skjær de i passelige store biter. Du kan også trille de til kuler.

 

Smelt sjokoladen i vannbad og avkjøl det litt.

Bruk to gafler når du dypper bitene i sjokoladen, slik at det overflødige renner av.

Sett bitene på et fat med bakepapir eller plastfolie, i kjøleskapet. Disse oppbevares i en lufttett boks.

 

Disser er også gode uten sjokolade på. Er skikkelig eneribombe.

 

Obs: Kokosolje øker forbrenningen og energinivået, så det er ikke lurt å spise de på kvelden før du legger deg.

 

Litt bilder:

 

I kveld skal jeg på julebaking med svigermoren min, en liten juletradisjon :) Blir nok koselig.

 

Vi blogges!

 

 

#bounty #lavkarbo #sjokolade #godteri #julegodt #jul #sunt #energi #energibombe #oppskrift #hjemmelaget

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv