hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Bounty - lavkarbo

Da var det dele bountyoppskriften til dere :)

Disse er raske lage og stivner fort i kjleskapet, s lenge en ikke bruker for mye vske. Disse er farlig gode, falt i smak hos mine prvekaniner (min samboer og min sster). Jeg oppbevarer disse i kjleskapet i sammen med snickers sjokoladen og marsipankulene.

Du trenger

Kokosmelk (Kjpte en liten kartong fra Kiwi, Go Tan)

2 ss kaldpresset kokosolje (Brukte Cocosa kokosolje, fs tak i de fleste Helsebutikker)

2 ss sukrinmelis

150-200 g kokos (Brukte en hel pose)

200-300 g mrk sjokolade (Brukte 4 kokesjokoladeplater, ble litt for lite med 3 stk.)

La kokosmelken st kaldt i kjleskapet slik at den skiller seg, og bruk s hele den stivnende delen. Dette smeltes i en kjele sammen med 2 store spiseskjeer kaldpresset kokosolje.

Rr inn sukrinmelis. Smak deg til om du nser den stere eller mindre st.

Rr inn kokosen.

Kle en firkantet form (jeg brukte en brdform) og kle den inn i plastfolie.

Smr bounty-massen ut og sett den i kjleskapet. Massen stivner etter 1-2 timer.

Nr den er stivnet, lft den ut av formen og skjr de i passelige store biter. Du kan ogs trille de til kuler.

Smelt sjokoladen i vannbad og avkjl det litt.

Bruk to gafler nr du dypper bitene i sjokoladen, slik at det overfldige renner av.

Sett bitene p et fat med bakepapir eller plastfolie, i kjleskapet. Disse oppbevares i en lufttett boks.

Disser er ogs gode uten sjokolade p. Er skikkelig eneribombe.

Obs: Kokosolje ker forbrenningen og energinivet, s det er ikke lurt spise de p kvelden fr du legger deg.

Litt bilder:

I kveld skal jeg p julebaking med svigermoren min, en liten juletradisjon :) Blir nok koselig.

Vi blogges!

#bounty #lavkarbo #sjokolade #godteri #julegodt #jul #sunt #energi #energibombe #oppskrift #hjemmelaget

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg m spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til legge ut diverse oppskrifter p blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min p finne nye smaker p matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i g i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg ogs er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer p, str det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene p min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv