hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

En anderleds adventskalender

I dag har jeg kjøpt en adventskalender på Buddy Raglamyr. Siden kattene våre ikke hadde fått noen, så måtte jeg kjøpe en. Var litt dyr, 98 kr. Lurte på hva dette kunne være. Men den falt godt i smak hos den ene katten vår. Han andre var litt mer skeptisk, men likte litt av den.
I denne kalenderen var det godbiter av melk og 4 % catnip.

Filmet en liten videoklipp, som jeg legger ut lengre nede i innlegget :-)

Slik ser adventskalenderen ut (har åpnet seks luker).

 

Fuzzy Boots måtte prøve litt han også.

 

Et lite klipp av Sucie :-) (litt lyder i bakgrunnen av Tanya som var like ivrig som kattene. Hun syntes det var spennende og morsomt:))

 

video:20141206 14

 

 Vi blogges!

 

 

#catnip #katt #kalender #advent #overraskelse #morsomt

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Min matgale verden

07.12.2014 kl.08:03

Hehe, så ut som den falt i smak ja :)

Hjalmfrid

07.12.2014 kl.11:26

Ja de gjorde det :-)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv