• Blogg.no Forside Kontakt

Vinn en tur for 2 til New York (Dancify)

Hei kjære blogglesere :)

Før helgen fikk jeg en e-post fra Dancify, om at de ønsket å sponse bloggen min. Jeg sjekket ut siden Dancify, da jeg ikke hadde hørt noe om det fra før. Siden far fin og oversiktlig, og en finner lett frem.

 


Dancify er et nettbasert dansestudio som gir trening og dansekurs rett hjem i stuen din. Dette er perfekt for dere som allerede går på dansekurs/treningsstudio fra før, og for dere som ikke har tid til å gå på treningssenter og som bare kan/vil trene hjemmefra. Dancify gir også auditionoversikt innen sang, musikk, dans og drama.

Nettsiden har også en fitnessklubb der man samler treningspoeng og konkurrerer mot hundrevis av andre nordmenn på veien til en sunnere kropp. De har ikke bare til voksne, men også trening for barn. Så Dacify er for alle aldere som liker å bevege seg.

 

Dette passer perfekt for dem som går på treningsstudio, eller dem som bare vil trene hjemmefra.Timeplanene har alt ifra hip hop, balett, magedans o.l. I januer kommer de også til å legge ut nye videoer. Da kommer bla. yoga/pilates. Så Dancfy har ikke bare dans men også annen treningsform.

Gå innpå timeplenen deres og sjekk den ut :) Å danse er jo en kjekk måte å trene på!

 

Nå kan du også vinne tur for to til New York på nettsiden. Da må du legge ut et mins 15 sek. dans på Instagram eller facebook.Trykk på bilde nedenfor, for å lese mer om konkurransen.

 


Dancify ønsker ikke bare å sponse meg, men også dere kjære lesere, med ekstremt gode rabatter på nettsiden! Det syntes jeg var snilt :)

Den vanlig prisen er 249kr i måneden, men de ønsker å tilby meg og dere, et medlemsskap for bare 149kr i måneden dersom en melder oss på innen 21. Desember. Da sparer en 100 kr. Men ikke bare det :) Siden jeg deler det ene bildet på bloggen min, får dere et tilbud på 139 kr! i mnd. Dette syntes jeg er et bra tilbud.

Det er Ingen Bindingstid! 

Rabattkoden som dere lesere må bruker, er adressen til min blogg; www.jammo.blogg.no

 

De har også en likeside inne på facebook, ikke glem å trykk like på siden Dancify :)

 

Sponset innlegg fra Dancify.

 
 

#Dacify #trening #sponset #dans #konkurranse #facebook #gave

4 kommentarer

Andrea Mythe

17.12.2014 kl.16:09

så kult :D

Hjalmfrid

17.12.2014 kl.17:35

:-)
så tøft:) flink du er:) delt på facebook;) siden jeg ikke har tenkt meg å reise noen plass enda;)

Hjalmfrid

18.12.2014 kl.11:35

Mai: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits