• Blogg.no Forside Kontakt

D-pearls, få rabattkode

Hei, kjære blogg lesere :)

For en stund tilbake, fikk jeg prøve D-pearls fra Pharma Nord, gjennom LikenShare.

D-perarls er et kosttilskudd med vitamin D3. Det er små perler som er lette å svelge. Som de fleste vet, er D-vitamin viktig for et opptak av kalsium. En får D-vitamin som oftest gjennom solen, til kroppen. Men nå i vinterstid er det litt vanskelig å få det. Så da er det viktig med  tilskudd med D-vitamin. En kan også drikke tran eller ta Omega3 tilskudd.  Jeg pleier som oftest å ta Omega3 tabletter, men ulempen er at en får oppstøt av fiskesmak/tran smak. D-pearls har ikke denne ulempen, så derfor anbefaler jeg disse.

Og nå kan dere få 30 % avslag på D-pearls! Du må bruke denne koden: FB14. Koden er gyldig frem til 24.12.14, så vær raskt hvis du ønsker å prøve disse.

D-pearls koster vanligvis 99 kroner inne på nettsiden, så en sparer litt penger ved å bruke rabattkoden.

 

Ved å trykke på bildet nedenfor, kommer du direkte inn til Pharma Nords nettside, der du kan bestille varen.

Bildet er lånt fra www.vita.no

 

Vi blogges!

 

 #Dpearls #rabattkode #rabatt #vitamintilskudd #Dvitamin #kosttilskudd

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits