hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

D-pearls, få rabattkode

Hei, kjære blogg lesere :)

For en stund tilbake, fikk jeg prøve D-pearls fra Pharma Nord, gjennom LikenShare.

D-perarls er et kosttilskudd med vitamin D3. Det er små perler som er lette å svelge. Som de fleste vet, er D-vitamin viktig for et opptak av kalsium. En får D-vitamin som oftest gjennom solen, til kroppen. Men nå i vinterstid er det litt vanskelig å få det. Så da er det viktig med  tilskudd med D-vitamin. En kan også drikke tran eller ta Omega3 tilskudd.  Jeg pleier som oftest å ta Omega3 tabletter, men ulempen er at en får oppstøt av fiskesmak/tran smak. D-pearls har ikke denne ulempen, så derfor anbefaler jeg disse.

Og nå kan dere få 30 % avslag på D-pearls! Du må bruke denne koden: FB14. Koden er gyldig frem til 24.12.14, så vær raskt hvis du ønsker å prøve disse.

D-pearls koster vanligvis 99 kroner inne på nettsiden, så en sparer litt penger ved å bruke rabattkoden.

 

Ved å trykke på bildet nedenfor, kommer du direkte inn til Pharma Nords nettside, der du kan bestille varen.

Bildet er lånt fra www.vita.no

 

Vi blogges!

 

 #Dpearls #rabattkode #rabatt #vitamintilskudd #Dvitamin #kosttilskudd

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv