hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Lambi Gourmet

Hei kjære lesere :)

Jeg har vært så heldig å få teste Lambi Gourmet tørkepapir, via Smartson.

Bildet er lånt fra lambi.no

Litt fakta fra lambi.no: Papiret består av 4 lag. Den tykke og sterke kvaliteten gjør at papiret ikke loer, gir det en fantastisk absorberingsevne og egner seg derfor meget godt til matlagning. 

 

Så hvordan gikk det når vi skulle prøve dette?

Først prøvde samboeren min papiret på glasur, som ble sølt på spisebordet. Og det var god oppusning evne på det. Samboeren min godkjenner det.

Han prøvde også å tørke opp olje som var på ovnen, og dette gikk også fint. To tomler opp på dette :)
Så måtte jo jeg også prøve det :)

Mitt førsteinntrykk på papiret, var at det var veldig mykt. Men Lambi papir er kjent for de myke produktene.

Siden jeg skulle lage strimlet oksekjøtt til middag, så tok jeg sjansen på å fjerne alt blodet i kjøttet, slik at det ikke ble så mye væske i pannen.

 


Her ser en med en gang at blodet blir absorbert i papiret. Og det positivet var at det ikke hang igjen noe papirbiter i kjøttet etterpå. Jeg prøvde også det på squash, siden jeg var så godt i gang.


Fungerte godt det også.Så hva kan Lambi Gourmet brukes til?

Svaret er ALT :) Den kan brukes til matlaging, til å tørke opp søl og kanskje også til serviett siden det er så mykt papir.

Jeg kommer nok til å kjøpe dette papiret senere også, kommer nok til å bruke mye til matlaging. Og siden jeg spiser lavkarbo, er det greit å bruke. Da det er mye grønnsaker og kjøtt/fisk i lavkarbo.

 

Vi blogges!

 

 

#smartsonlambi #lambigourmet #lambi #matlaging #kosthold #lavkarbo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv