hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Lambi Gourmet

Hei kjre lesere :)

Jeg har vrt s heldig f teste Lambi Gourmet trkepapir, via Smartson.

Bildet er lnt fra lambi.no

Litt fakta fra lambi.no: Papiret bestr av 4 lag. Den tykke og sterke kvaliteten gjr at papiret ikke loer, gir det en fantastisk absorberingsevne og egner seg derfor meget godt til matlagning.

S hvordan gikk det nr vi skulle prve dette?

Frst prvde samboeren min papiret p glasur, som ble slt p spisebordet. Og det var god oppusning evne p det. Samboeren min godkjenner det.

Han prvde ogs trke opp olje som var p ovnen, og dette gikk ogs fint. To tomler opp p dette :)




S mtte jo jeg ogs prve det :)

Mitt frsteinntrykk p papiret, var at det var veldig mykt. Men Lambi papir er kjent for de myke produktene.

Siden jeg skulle lage strimlet oksekjtt til middag, s tok jeg sjansen p fjerne alt blodet i kjttet, slik at det ikke ble s mye vske i pannen.


Her ser en med en gang at blodet blir absorbert i papiret. Og det positivet var at det ikke hang igjen noe papirbiter i kjttet etterp. Jeg prvde ogs det p squash, siden jeg var s godt i gang.


Fungerte godt det ogs.



S hva kan Lambi Gourmet brukes til?

Svaret er ALT :) Den kan brukes til matlaging, til trke opp sl og kanskje ogs til serviett siden det er s mykt papir.

Jeg kommer nok til kjpe dette papiret senere ogs, kommer nok til bruke mye til matlaging. Og siden jeg spiser lavkarbo, er det greit bruke. Da det er mye grnnsaker og kjtt/fisk i lavkarbo.

Vi blogges!

#smartsonlambi #lambigourmet #lambi #matlaging #kosthold #lavkarbo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg m spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til legge ut diverse oppskrifter p blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min p finne nye smaker p matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i g i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg ogs er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer p, str det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene p min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv