• Blogg.no Forside Kontakt

Nyttår 2014/2015

Hei kjære blogg lesere :)

Godt Nyttår!

 

I går feiret vi nyttår hos svigerforeldrene mine i Kopervik. Søsteren min, mannen hennes og Tanye kom også senere på kvelden.

Vi hadde kjøpt inn litt stjerneras og en partypopper. Og skal si at denne partypopperen var kjekk. Iallefall, for tantebarnet mitt, Tanya.

 

 

Vi spiste pinnekjøtt til middag og karamellpudding og fruktsalat til dessert. Når det nærmet seg midnatt, gikk vi opp til toppen ved lekeplassen her vi bor. Der vi fikk god utsikt over Karmøy og fastlandssiden. Det var mange raketter i år, mye mer enn i fjord syntes jeg. Vakkert var det :)

Her er det et lite klipp fra kvelden:

 

video:mvi2495

 

Jeg hadde tenkt å legge ut et lite klipp av når vi poppet party popperen, men må vente på tillatelse fra de som er på filmen, får se om jeg får legget denne ut senere :)

 

Takk for det gamle, og godt nyttår! Satser på at 2015 blir et nytt og spennende år :)

 

Vi blogges!

 

 

#nyttår #2015 #partypopper # venner #familie #raketter #fyrverkeri

Én kommentar

Mari Sofie

01.01.2015 kl.21:15

Godt nytt år :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits