hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

En ny header

Hei kjære blogglesere :)

Nå har det vært en stund siden jeg har skrevet et innlegg her. Tiden har gått bort i arbeid og trening.

Siden jula er over, så måtte jeg lage en ny header. Jeg bladde igjennom bilder fra i sommer og fant et bilde jeg kunne bruke. Dette bildet er tatt ifra Rosendal ved Baroniet. Bildet symboliserer at det er en lang vei å gå for å nå målene sine. Og siden jeg holder på med vektreduksjon, trening og lavkarbo; så er det mange delmål jeg må nå.

Øverst på headeren er det et motto/dikt som jeg har hatt ved hjertet siden jeg var liten. Dette fikk jeg lære av besta og syntes dette beskriver mye av livet. Det er mange oppturer og nedturer, slik som i verden min :)

"Livet er som en skolegang, med sorg og glede som hovedfag. I sorgens time er mest å lære, i gledens time er best å være."

 
 

Så hva syntes dere om headeren min? :)

 

Vi blogges snart igjen ;)

 
#header #design #minverden #blogg #Rosendal #Jammo

4 kommentarer

Therese Helen

09.01.2015 kl.14:42

F i n :)

Emma Olsen

09.01.2015 kl.14:54

Ohh likte det mottoet!!! Fin header! :)

Hjalmfrid

09.01.2015 kl.15:13

Therese Helen: Takk :)

Hjalmfrid

09.01.2015 kl.15:14

Emma Olsen: Ja, det er et fint motto :) Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv