• Blogg.no Forside Kontakt

Kattene våre prøver Purina FortiFlora

Hei igjen, kjære blogglesere :)

For en stund tilbake, eller rettere sagt på lille nyttårsaften den 30.12.14, så fikk kattene våre (Sucie og Fuzzu Boots) prøve FortiFlora, via Smartson. De fikk prøve 5 poser på deling.

 

Hva er FortiFlora?

Jo, det er rett og slett melkesyretilskudd til hunder/katter i alle aldere. Melkesyre er med på å fremme balansen i tarmen. Tilskuddet kan for eksempel brukes før og etter antibiotikakurer og ved løs avføring, stresse situasjoner (som ved for eksempel flytting til en ny bolig) eller fordøyelsesbesvær.

Det er enkelt å bruke FotiFlora. Bare strø posjonsposen i enten tørrfor eller våtfor. Det sies at hver porsjonspose garantert skal inneholde 100 000 000 levende melkesyrebakterier.

Det selges i 30-pakninger, der hver porsjonspose veier 1 gram. Holdbart i 10 år ved forvaring i fryser.

Bildet er lånt via animail. Her kan du også kjøpe FortiFlora via nettet.

Sucie og Fuzzy Botts's vurdering: Vi hadde kjøpt en litt billigere kattemat den dagen. Og ettersom kattene våre er litt kresne i matveien, så spiste de ikke så mye av denne amten. Men så snart vi strødde litt FortiFlora oppi, så spiste de all maten opp :) Så de likte iallefall lukten og smaken av den. De var helt gal etter den. Siden Sucie og Fuzzy Boots går ut på do, så kan ikke vi vurdere om den hadde noe effekt på mage-/tarmsystemet. Men uansett så var FortiFlora godkjent av kattene :)

Matmor og matfar syntes det var lett å bruke, bare strø den i tørrforet så spiser de maten og får melkesyretilskudd samtidig. Neste gang vi flytter, så kanskje vi skal kjøpe melkesyretilskudd til dem. Ellers så er det et lite triks å strø litt FortiFlora i maten de ikke liker :)Filmet også resultatet. Bare overse gliset mitt på slutten av filmen. Jeg var bare overrasket at det fungerte og at de spiste maten de ikke likte fra starten. 

video:mvi2445

 

Vi blogges!

 
 #smartson #fortiflora #Purina #katter 

2 kommentarer

så stilig. sikkert bra for dyrene også generelt også:)

Hjalmfrid

11.01.2015 kl.22:59

Mai: Det er det nok :) De likte iallefall den veldig godt :D

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits