hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Kattene våre prøver Purina FortiFlora

Hei igjen, kjære blogglesere :)

For en stund tilbake, eller rettere sagt på lille nyttårsaften den 30.12.14, så fikk kattene våre (Sucie og Fuzzu Boots) prøve FortiFlora, via Smartson. De fikk prøve 5 poser på deling.

 

Hva er FortiFlora?

Jo, det er rett og slett melkesyretilskudd til hunder/katter i alle aldere. Melkesyre er med på å fremme balansen i tarmen. Tilskuddet kan for eksempel brukes før og etter antibiotikakurer og ved løs avføring, stresse situasjoner (som ved for eksempel flytting til en ny bolig) eller fordøyelsesbesvær.

Det er enkelt å bruke FotiFlora. Bare strø posjonsposen i enten tørrfor eller våtfor. Det sies at hver porsjonspose garantert skal inneholde 100 000 000 levende melkesyrebakterier.

Det selges i 30-pakninger, der hver porsjonspose veier 1 gram. Holdbart i 10 år ved forvaring i fryser.

Bildet er lånt via animail. Her kan du også kjøpe FortiFlora via nettet.

Sucie og Fuzzy Botts's vurdering: Vi hadde kjøpt en litt billigere kattemat den dagen. Og ettersom kattene våre er litt kresne i matveien, så spiste de ikke så mye av denne amten. Men så snart vi strødde litt FortiFlora oppi, så spiste de all maten opp :) Så de likte iallefall lukten og smaken av den. De var helt gal etter den. Siden Sucie og Fuzzy Boots går ut på do, så kan ikke vi vurdere om den hadde noe effekt på mage-/tarmsystemet. Men uansett så var FortiFlora godkjent av kattene :)

Matmor og matfar syntes det var lett å bruke, bare strø den i tørrforet så spiser de maten og får melkesyretilskudd samtidig. Neste gang vi flytter, så kanskje vi skal kjøpe melkesyretilskudd til dem. Ellers så er det et lite triks å strø litt FortiFlora i maten de ikke liker :)Filmet også resultatet. Bare overse gliset mitt på slutten av filmen. Jeg var bare overrasket at det fungerte og at de spiste maten de ikke likte fra starten. 

video:mvi2445

 

Vi blogges!

 
 #smartson #fortiflora #Purina #katter 

2 kommentarer

så stilig. sikkert bra for dyrene også generelt også:)

Hjalmfrid

11.01.2015 kl.22:59

Mai: Det er det nok :) De likte iallefall den veldig godt :D

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv