hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Helgens kosemat

Hei kjære blogglesere :)

Håper dere alle har hatt en fin helg. Vi har hatt en avslappende helg, men med besøk av stormen "Nina". Heldigvis ble ikke det så mye skader her vi bor. Eneste vi måtte redde, var bossdunkene som hadde tatt en flyve tur til naboen. Vi hjalp leietageren med å få opp bossdunkene til et mer lunere sted.

Vi har ellers kost oss inne, mens stormen har ult ute. Måtte holde kattene inne, slik at de ikke blåste avgårde.

 

Siden det var salg på kyllingkjøttdeig på Rema 100, så lagde vi kyllingkarbonade med sprøstekt bacon på lørdags kveld. Serverte dette med ristede skiver og grønnsaker. Snadder var det :)Oppskriften var ikke så avansert :) Blandet kyllingkjøttdeigen med litt baconchips og et egg. Hadde ikke noe krydder i det, da det er krydder i baconchipsen. Men de ble veldig gode.

 

Søndag så lagde vi vaffel på lavkarbovis :) Fant oppskriften inne på facebook. Disse vaflene smakte mye bedre enn de med hvetemel. De falt i smak hos samboeren min, Stian (selv om han savnet syltetøy).
Her er oppskriften:

3 dl seterrømme (jeg brukte Gresk Yoghurt, da vi ikke hadde rømme. Fungerte veldig bra det.)

4 egg

2 ts bakepulver

5-6 ts johannesbrødkjernemel

1 ts kardemomme

1 ss Sukrin (Jeg brukte Sukrin Gold)

100 gram smeltet smør

Alle ingredienser vispes sammen og stekes. Jeg brukte en stavmikser til å få det godt blandet.

Hvis røren står litt, vil den tykne pga johannesbrødkjernemelet. Da kan du røre inn kremfløte for å spe den litt.

 

Vi avsluttet kvelden med en forfriskende, men våt kveldstur rundt her vi bor. Herlig tur :) Fant ut at det var en fordel med å gå i treningstights, da den ikke ble så våt. Så skal nok fortsette med det ;)

 

Vi blogges en annen dag og håper dere har fortsatt en fin kveld/natt videre :)

 

 

 

#kosthold #matlaging #lavkarbo #helg #lørdag #søndag #vaffel #kos #tur #kyllingkarbonade #sunt

2 kommentarer

Nina Bakke

12.01.2015 kl.07:12

mmm.... så fint å lage vafler uten mel :D

Hjalmfrid

12.01.2015 kl.10:09

Jaaa :-D

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv