hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Kattene våre prøver Purina ONE ADULT kattemat

Hei kjære blogglesere, lenge siden sist nå. Kjekt å se at det fortsatt er lesere her inne :)

Jeg er medlem av LikenShare og er heldig å bli trukket ut til å prøve diverse produkter, gratis. Denne gangen var det kattemat fra Purina ONE ADULT, med kyllingsmak. Og er vi heldige kan vi vinne en 3 ukers utfordring, der kattene skal spise kattematen i 3 uker.

 

Hva er Purina ONE?

Kattematen er utviklet for voksne katter fra 1 år og oppover. Voksne katter trenger en komplett og balansert kosthold for å beholde den gode helsen. Purina ONE kommer i forskjellige smaker; kylling og fullkorn, laks og fullkorn. Begge smaksvariantene er med ingredienser av høyest kvalitet som lett tas opp i kattens fordøyelsessystem. Kattematen inneholder motvirker også tannstein med opptil 40 %, slik at katten kan nyte maten, år etter år. 

Purina ONE er også blitt anbefalt av veterinør Trude Mostue. Purina sine ernæringsspesialister og veterinærer har utviklet ACTILEA, en formula i Purina ONE som inneholder gjær, antioksidanter og prebiotika. Formulaen støtter tarmens naturlige immunforsvar og bidrar dermed til en positiv effekt i resten av kroppen (Info hentet fra brosjyren Purina ONE).

 

 

Så hva syntes Sucie og Fuzzy Boots?De syntes det var god lukt og at det fristet. Smaken var veldig god. Jeg tror Sucie og Fuzzy Boots ikke hadde takket nei til å prøve denne kattematen i hele 3 uker.

 

Har du lyst å bli medlem av LkenShare? Trykk på bildet, så kommer du direkte innpå innmeldingsiden, der jeg verver dere :)

 

 

Vi blogges!

 

 

#Likenshare #Purinaonekattemat #Purina #katter #anbefaling #reklame

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv