hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Hjemmelaget tacokrydder

Hei igjen, kjære blogglesere :)

Jeg hadde tenkt å dele dere oppskriften på det hjemmelagde tacokrydderet jeg bruker. Jeg har sluttet å kjøpe tacokrydder i butikken, da det er sukker i det krydderet. Så derfor lager jeg dette selv. Billigere er det også. Trenger bare å kjøpe inn krydderet, så har du krydder til mange tacokvelder.Dette trenger du til tacokrydderet:

Dette er til 400 g kjøttdeig.

1 ts salt

2 ts cumin

1/2 ts koriander

1/2 ts chilipulver

1/2 ts hvitløkspulver

1 ts paprikapulver

Litt pepper

Kakaopulver

 

Kakaopulver?! tenker du sikkert, men kakao er egentlig ifra Mexico, og hvis jeg ikke tar feil så har de kakao i krydderet sitt. Du smaker ikke noe sjokolade/kakao :)

 

Denne blandingen syntes jeg passer fint for meg, men selvfølgelig er det lov å forske litt selv med krydderblandingen. Ønsker du ha den sterker, kan du ta mer chili eller pepper i, men ønsker du den mildere, ja da tar du mindre av det sterke :)

 

Vi blogges!

 

#Taco #krydder #hjemmelaget #lavkarbo #lchf

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv