• Blogg.no Forside Kontakt

Hjemmelaget tacokrydder

Hei igjen, kjære blogglesere :)

Jeg hadde tenkt å dele dere oppskriften på det hjemmelagde tacokrydderet jeg bruker. Jeg har sluttet å kjøpe tacokrydder i butikken, da det er sukker i det krydderet. Så derfor lager jeg dette selv. Billigere er det også. Trenger bare å kjøpe inn krydderet, så har du krydder til mange tacokvelder.Dette trenger du til tacokrydderet:

Dette er til 400 g kjøttdeig.

1 ts salt

2 ts cumin

1/2 ts koriander

1/2 ts chilipulver

1/2 ts hvitløkspulver

1 ts paprikapulver

Litt pepper

Kakaopulver

 

Kakaopulver?! tenker du sikkert, men kakao er egentlig ifra Mexico, og hvis jeg ikke tar feil så har de kakao i krydderet sitt. Du smaker ikke noe sjokolade/kakao :)

 

Denne blandingen syntes jeg passer fint for meg, men selvfølgelig er det lov å forske litt selv med krydderblandingen. Ønsker du ha den sterker, kan du ta mer chili eller pepper i, men ønsker du den mildere, ja da tar du mindre av det sterke :)

 

Vi blogges!

 

#Taco #krydder #hjemmelaget #lavkarbo #lchf

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Shape treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits