hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Vinn tur for 2 til Rio de Janeiro

Hei kjære blogglesere :)

Håper dere har en fin påske så langt. Jeg har en minipåske ferie til mandag, så den skal nytes med familien :)

 

I dag tenkte jeg skulle dele med dere hvordan dere kan vinne en reise for 2 til Rio de Janeiro, til en verdi av 47 000 kr. Dette er via Buzzador, som jeg er medlem i. De er i samarbeid med Post-it®  Brand, der du også kan vinne hele 40 Buzzadorpakker med Post-it produkter til en verdi av 500 kr.

 

http://www.shescribes.com/wp-content/uploads/2013/12/post.jpg

 

Tenk å kunne vinne en tur for 2 til Rio :) Det hadde vært fint å rest til i sommer eller vinter.

Alt du trenger å gjøre er å gå innpå denne linken, der du kommer innpå konkurransen. Der kommer du til et spill, der du skal spille, deretter skal du svare på de spørsmålene til nettsiden. Da er du med i konkurransen :) Så enkelt!

Hvis du også ønsker å bli medlem av Buzzador, så trykk på bildet og ikke glem å skriv opp jammo som har vervet deg :)

 

Buzzador

 

Fortsatt god påske til dere lesere og følgere :)

Vi blogges!

 

 

 

 

 

 

 

 

#sayitonapostitnote #buzzador #konkurranse #reise #påske


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv