hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Krydderost-muffens (lchf)

Hei igjen, kjære blogglesere :)

 

I kveld så fikk jeg lyst å prøve med på krydderost - muffinsene fra boka Fristende lavkarbo av Cecilie Theiste - Bratli. Denne boka er det mye godt i, blandt annet Bounty kulene som jeg har lagd før.

Disse krydderost - muffinsene er veldig enkle å lage, iallefall med Tupperware utstyr ;) Iallefall når en har en Smooth Chopper som kan kverne frøene og vispe osten myk med eggene :)

*Kremt* Siden jeg holder på med Tupperware, må jeg jo reklamere litt for noen produkter :) Og håper dere ikke har noe imot det :) Linkene til produktene er på bildet. Og hvis du er interessert i å handle, så kan du ta kontakt med din nærmest konsulent, eller med meg (for jeg sender varene, hvis dere betaler frakt) Dere finner Tuppeware siden min inne på facebook inne her.

Men slapp av, jeg skal ikke bruke hele bloggen min til å reklamere om Tuppeware, tok bare sjansen i dag :)

 

 

Silikonform 7 Muffins

Smooth Chopper

 

 

 

 

 

 

Uansett her er iallefall oppskriften:

 

Oppskriften er til 10-11 muffens

125 g krydret kremost

4 egg

1 dl solsikkefrø

1 dl gresskarkjerner

2 ts bakepulver

1 ss fiberhusk

0,5 ts salt

 

Kvern frøene til mellomgrovt mel i en kjøkkenmaskin, eller med Smooth Chopper.

Visp osten myk. Deretter tilsettes eggene, et og et om gangen (piskes gjerne med Smooth Chopper).

Bland melet, bakepulveret, fiberhusk og saltet sammen. Bland deretter det tørre inn i det våte. la det svelle i 10 min.

Rundstykkene stekes i muffinsformer, men jeg syntes de blir finere med silikonformer. Smør silikonformene med litt olivenolje, og bruk en spiseskje til hver muffens.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca. 15 min. La det kjøle seg i formene før du tar de ut.

 

 
Vi blogges!

  

#muffens #lavkarboimitthjertet #lavkarbo #krydderost #tupperware

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv