hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Gårsdagens grillmat med oppskrift på grillsalat (lchf)

Hei kjære blogglesere :)

 

Sommerferien er over for i år og selv om sommerværet ikke har vært helt med, så kommer den når skolen starter. Det er jo kjekt for de som starter på skolen.

Men uansett, jeg skal ikke skrive om skolestart, men om grillmat.

Siden det har vært så fint vær, så ble det grillmat hos min søster. Siden de har skaffet seg en kulegrill, så må vi jo prøve den også. Det var over 20 grader ut, så det var herlig å være ute, og i tillegg så ble det middag ute også. Jeg hadde lagd meg en grillsalat som vi kunne ha til maten og hadde kjøpt med koteletter og chorizopølse med kylling kylling.

Jeg kjøpte chorizopølse med kylling på Rema1000, og jeg syntes den hadde en god krydres smak.

 


 

Siden jeg lagde en grillsalat, så vil jeg dele oppskriften med dere :)

 

Jeg brukte dette:

1/2 blomkål, rå

1/2 agurk

1 spisspaprika, de små i pakning

1 vårløk

Litt fetaost og oljen fra den

1/2 pakke med ekte majones

Salt og pepper

 

Jeg delte alle grønnsakene opp og tilførte fetaosten opp i salaten. Jeg brukte litt av oljen til smak. Blandet hele salaten med majones og smakte til med salt og pepper.

 

Dette er en god erstatning til den vanlige potetsalaten, syntes jeg :)

 

Spørsmål til der: Siden jeg har bilder på bloggen min, så lurer jeg på hva dere syntes om bildemontasje, skal jeg bruke dette eller skal jeg fortsette å bruke enslige bilder? :)

 

Vi blogges en annen dag :)

 


 

#grillmat #grille #lavkarbo #mat #grillsalat #pølse #lavkarboimitthjertet

2 kommentarer

Pusita

28.01.2016 kl.19:19

Bildemontasjene er bra, men det er tidvis greit å kunne få et større bilde av retten, om du skjønner, så man ser detaljene bedre :)

Hjalmfrid

28.01.2016 kl.23:01

Pusita: Tusen takk for tips. Skal ta det med videre og prøve å ha mer større bilde av matretten ?

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv