hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Kokosgrøt

Hei, kjære blogglesere :) Håper der har en fin søndag og har det videre. Søndagen min går til arbeid på Helsehuset i Haugesund :)

 

Jeg ønsker å dele en oppskrift på kokosgrøt, jeg fikk på facebook inne på Lavkarbogruppen lukket. Denne kokosgrøten er god til frokost, lunsj eller kvelds. Den har en god kokos smak og en blir god og mett av den.

 Jeg serverte den med friske blåbær, og fiber sirup gold som søtning. Jeg har fått sansen på å ha friske bær som tilbehør til grøter til frokost, da det gir en frisk og god smak :)

 

Her er oppskriften:

2 egg

1 dl kokosmelk

1 ss kokosmasse

1 ss kokosmel

1 ts kanel

1/2 ts vaniljepulver

25 g smør/kokosolje

 

Bland eggene og kokosmelken i en gryte, bland dette godt.

Tilsett deretter kokosmelet, kokosmassen og evt. kanel, vaniljepulver og smøret.

Varm dette opp, og husk på å røre hele tiden slik at det ikke svir seg i bunnen. Rør til det nesten tykner og ta den av platen. Rør videre til det er tykt nok.

Hvis grøten blir for tykk, kan du ta litt mer kokosmelk i.

 

TIPS: Server grøten med kanel, søtning og smørklatt. Eller med friske bær og fiber sirup gold over.

 

Denne grøten er melkefri, glutenfri og lavkarbo :)

 

Vi blogges!

  

#lavkarbo #melkefri #kokos #grøt #glutenfri #oppskrift #lavkarboimitthjerte

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv