• Blogg.no Forside Kontakt

Pannekake (lchf)

Hei :) Jeg hadde jo lovt inne på instagram at jeg skulle legge ut oppskrift på pannekaker og vafler i helgen, men helgen gikk så fort (som vanlig). Uansett, jeg holder det jeg lover, med at jeg skulle dele oppskriftene iallefall :)

Jeg legger ut oppskrift på vafler i et eget innlegg, slik at innleggene ikke blir så store.

 

Hvor finner jeg inspirasjon til oppskriftene? Denne gangen fant jeg oppskriften fra boka Fristende lavkarbo av Cecilie Theiste-Bratli. Hun har mange gode oppskrifter og hun har også en blogg, som du kan sjekke ut her.

Vaffeloppskriften fant jeg inne på lavkarbo lukket inne på facebook :)

 

Siden jeg skulle lage en middag ut ifra pannekakene, så lagde jeg en vri med å tilsette bacon, slik at det ble fleskepannekaker. Dette ble utrolig godt, og ikke minst at det falt i smak hos samboeren min. Det er viktig for meg at alle i familien kan spise den noenlunde samme maten som meg, slik at jeg ikke trenger å lage to middager hele tiden. Jeg har som oftest lagd forskjellige tilbehør, ellers spiser vi det samme :)

  

Uansett her er oppskriften fra Fristende lavkarbo boka:

Dette er til 3 pannekaker, så jeg doblet oppskriften slik at det ble ekstra mye. Men legger ut oppskriften på 3 stk.

4 egg

2 ss sukrin (jeg brukte 1 ss Tagatesse, da jeg syntes sukrin har en isete smak)

1 ss kokosmel

1 ss fiberhusk

1 dl fløte

 

Pisk egg og sukrin luftig før du blander inn resten av ingrediensene. La røren svelle i 10 min og rør godt.

Tlsett mer væske hvis den blir for tykk. Stek pannekakene i litt smør eller kokosolje, det gjør at røren flyter lettere ut.

La pannekakene bli gjennomstekte før de snus.

 

Disse pannekakene har samme konsistens som vanlige pannekaker. Utrolig gode. Og disse kan evt. serveres med rørte bær eller krem/rømme, eller hva med begge deler :)

 

Vi blogges om litt! ;)

 #pannekaker #lavkarbo #lavkarboimitthjerte # oppskrift #fleskepannekaker #lchf

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

28, Karmøy

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er opptatt med trening og trener på Enjoy Body & Soul treningssenter. Jeg har forandret kostholdet mitt til lavkarbo. Dette gjorde jeg 6. oktober 2014. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på lavkarbo. Trener også innimellom med søsteren min og går turer innimellom treningen. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits