hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Brudekjolen

Hei kjære blogglesere :)

Som dere ser på overskriften, så skal dette innlegget handle om Brudekjolen. Dere tenker sikker, om jeg skal gifte meg :) Men nei, det er ikke meg, denne gangen ;) 

 

Jeg var på bokhandleren i Kopervik og fant denne boken av Rachel Hauck, Brudekjolen. Siden jeg ikke hadde penger med meg da, så lånte jeg den like greit på biblioteket :)

 

https://www.hermon.no/images/products/brudekjolen-web_orig.jpg

 

Denne boken handler om fire bruder og en brudekjole. En historie om tro, forløsning og tidløs kjærlighet.

En blir kjent med Charlotte som eier en brudesalong, der det er hun som kler opp brudene til deres store dag. Hun skal selv gifte seg med Tim, og har enda ikke funnet den perfekte brudekjolen, og begynner å kjenne at hun er i tvil med å gifte seg.

På en auksjon finner Charlotte en gammel kiste, som hun kjøper. I kisten finner hun en nydelig brudekjole. Den ser helt ny og ubrukt ut - det skimrer i perler, gull og sateng, den er håndsydd i tidløs design.

Hvor kommer denne brudekjolen ifra?

Hvem har brukt den?

Hvem lot den bli igjen i kjelleren til en ti år gammel jente?

Hvem loddet låsen fast og puttet ID-merkene i den lille posen?

I denne boken blir vi kjent med først og fremst Charlotte, men også Emily i 1912, Mary Grace i 1939 og Hillary i 1968.

 

Det er lenge siden jeg har lest en bok som er vanskelig å legge ifra seg. Men denne boken var virkelig vanskelig å legge ifra seg, at jeg leste den på hele to dager. Denne er spennende, der en møter de forskjellige brudene. Selv om den hopper litt fra person til person, så gjør det med en fin flyt. En finner denne i bokhyllen i kategori Religiøs. Når jeg så den i bokhyllen, så var det ikke bokens fremside som fanget meg, men bokens bakdel. Tenkte ikke så mye på om den var religiøs.

Men selv om denne boken er religiøs, så skriver ikke Rachel Hauck så mye om Gud og Jesus i boken. Men det blir nevnte litt, men det er ikke overdrivelse. På slutten får en vite hvorfor denne boken er religiøs :)

 

Hvis du liker å lese om kjærlighet, spenning; så er denne boken til å anbefale :) Skal jeg gi den et terningkast, så vil jeg gi den en sterk 5er, nesten en 6er :)

En spennende bok om tidløs kjærlighet og tro. En spenningsbok, som er vanskelig å legge ifra seg. En ny verden!

 

Q.: Har du lest boken, hva syntes du om den?

 

Vi blogges!

 #brudekjolen # bok #anmeldes #Rachel #Hauck

2 kommentarer

Iselin

24.04.2016 kl.16:28

Hei, gjerne ta en titt innom bloggen min og følg meg! ;-)

Hjalmfrid

24.04.2016 kl.18:18

Iselin: Ser du ikke har lagt ut link til bloggen din. Tar gjerne en titt, når jeg får linken. Litt lettete det ??

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv