• Blogg.no Forside Kontakt

Sykepleieløft - Film fra Norsk Sykepleierforbund (link)

Hei alle lesere og følgere.

 

Tenkte jeg skulle dele en sak med dere alle, litt utenom det jeg pleier å skrive om, men en viktig sak - Altså om sykepleieløftet.

Siden jeg er sykepleier selv, så syntes jeg dette er en veldig viktig sak å få frem til alle. Inne på Norsk sykepleierforbundet er det blitt lagt ut en ny film om hvorfr det er viktig med sykepleiere og hvilke jobb vi gjør. Trykk på linken --> NSF

 

Det sies at om 20 år så mangler vi 30.000 sykepleiere hvis vi ikke gjør noe nå. Det er mange og alvorlig! Hva gjør en om det ikke er nok sykepleiere i fremtiden? Hvem skal ta vare på din mor eller far på sykehjemmet eller på sykehuset? Hvem skal følge deg opp som gravid? Det er mange spørsmål vi kan stille hverandre.

 

Jeg anbefaler at alle signerer på sykepleieløftet inne på www.sykepleierloftet.no og deler dette videre på alle sosiale medier.

 

Bildet lånt av google

Bildet lånt fra yahoo

 

 

Vi blogges!

 

 #sykepleierløftet #NSF #Norsksykepleierforbund #sykepleier

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) med den 15. januar 2017. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på blant annet lavkarbo, men også andre kjekke oppskrifter jeg liker og prøve ut. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjeren fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og trener på Enjoy Body & Soul treningssenter. Er også glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fasienert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits