hits
  • Blogg.no Forside Kontakt

Sykepleieløft - Film fra Norsk Sykepleierforbund (link)

Hei alle lesere og følgere.

 

Tenkte jeg skulle dele en sak med dere alle, litt utenom det jeg pleier å skrive om, men en viktig sak - Altså om sykepleieløftet.

Siden jeg er sykepleier selv, så syntes jeg dette er en veldig viktig sak å få frem til alle. Inne på Norsk sykepleierforbundet er det blitt lagt ut en ny film om hvorfr det er viktig med sykepleiere og hvilke jobb vi gjør. Trykk på linken --> NSF

 

Det sies at om 20 år så mangler vi 30.000 sykepleiere hvis vi ikke gjør noe nå. Det er mange og alvorlig! Hva gjør en om det ikke er nok sykepleiere i fremtiden? Hvem skal ta vare på din mor eller far på sykehjemmet eller på sykehuset? Hvem skal følge deg opp som gravid? Det er mange spørsmål vi kan stille hverandre.

 

Jeg anbefaler at alle signerer på sykepleieløftet inne på www.sykepleierloftet.no og deler dette videre på alle sosiale medier.

 

Bildet lånt av google

Bildet lånt fra yahoo

 

 

Vi blogges!

 

 #sykepleierløftet #NSF #Norsksykepleierforbund #sykepleier

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse, kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg fikk diagnosen Diabetes type 2 i slutten av 2017, det vil si at jeg må spise mindre karbohydrater og sukkerfritt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) i November 2017. Jeg kommer til å legge ut diverse oppskrifter på blant annet lavkarbo. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjerne fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og aktivitet. Er glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fascinert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv