• Blogg.no Forside Kontakt

En veldig god pizzabunn (lavkarbo)

Hei alle lesere og følgere :)

 

Som jeg skrev i Instagram innlegget mitt i dag, så skulle jeg legge ut gårsdagens oppskrift på pizzabunnen. Denne pizzabunnen er veldig god, og er til å anbefale, selv om en ikke går på lavkarbo. Den blir luftig og god. Den er den beste jeg har lagd til nå.

 

 

 

Oppskriften er til en liten pizza, eller til en tynn bunn. Jeg doblet oppskriften og fikk til en hel langpanne. Du velger selv hvilke topp du ønsker.

 

Du trenger dette til en liten pizza, eller til en tynn bunn

4 egg

4 ss kremfløte

2 ss olje (jeg brukte olivenolje)

1 ts bakepulver

2 ss fiberhusk

2 dl revet ost (valgfri ost)

2-3 ss malte sesamfrø/ sesam mel (Bruker du sesam mel, får du en lysere bunn. Om du maler sesamfrø selv, så blir den litt mørkere)

Salt

Oregano

 

Sett ovnen på 250 grader.

Bland alle ingrediensene i en bolle og la det svelle i 15 minutter.

Smør massen utover en bakepapirkledt langpanne, med en slikkepott.

Stek den gylden.

Ha deretter valgfritt fyll på, og stek den igjen til osten er blitt gylden.

 

Det fyllet jeg hadde på var karbonadekjøttdeig med tomatsaus, med ost på toppen. Bunnen blir litt myk når den er varm, men dagen etter kan en spise den kaldt og ha den i hånden.

 

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook siden min :)

 

Vi blogges!

  

#lavkarbo #pizza #lavkarbomat #pizzabunn #lchf #friskmedlavkarbo #fristendelavkarbo

.

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) med den 15. januar 2017. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på blant annet lavkarbo, men også andre kjekke oppskrifter jeg liker og prøve ut. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjeren fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og trener på Enjoy Body & Soul treningssenter. Er også glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fasienert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits