• Blogg.no Forside Kontakt

Testing av BIC Soleil Bella

Heisann :)
 
Jeg er så heldig å blir trukket ut av Buzzador til å prøve ulike produkter. Denne gangen var jeg heldig å bli trukket ut til å prøve BIC Soleil Bella baberhøvler. Om våren og sommeren er det bra å ha silkemyk og glattbaberte ben, derfor er det greit å ha en god baberhøvel. Jeg kan anbefale dette produktet, da den ikke lugger i huden og kutter hårene greit. Jeg bruker det som oftes på beina/leggene.
 


 

Som dere ser på bildet, så har jeg fått noen ekstra som jeg kan dele ut. Så hvis du bor i Haugesunds området, kan jeg levere til deg, ved at vi møtes.

 

Og har du også lyst å bli en Buzzer og prøve ulike produkter gratis fra Buzzador, så kan jeg verve dere inn.

 

Følg meg gjerne på Instagram :)

 

Vi blogges!

  

#bicsoleilbellabuzz #buzzador 

2 kommentarer

Sara

27.05.2017 kl.22:34

Meget fin blogg! Liker den veldig godt❤

Hjalmfrid

28.05.2017 kl.18:19

Sara: Tusen takk for set ? Det er kjekt å høre set ??

Skriv en ny kommentar

Hjalmfrid

30, Haugesund

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg skrive om alt det som faller meg inn. Alt mellom hobby, helse og kosthold, og det som skjer i livet mitt. Jeg er inspirert av lavkarbokosthold, som jeg startet (igjen) med den 15. januar 2017. Jeg kommer til å legge ut div. oppskrifter på blant annet lavkarbo, men også andre kjekke oppskrifter jeg liker og prøve ut. Jeg er generelt glad i lage mat og bruker gjeren fantasien min på å finne nye smaker på matretter. Jeg er opptatt med trening og trener på Enjoy Body & Soul treningssenter. Er også glad i gå i naturen, som er en god terapi for sjelen. Veldig fasienert av yoga og finne din egen sjel inni deg selv. Dette syntes jeg også er en kjempe trening for kroppen selv. Er det noe mer dere lurer på, står det i informasjonen "Om meg" oppe med knappevalgene på min blogg.

Daisypath Anniversary tickers bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits